jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 23/11/2023

BLACK FRIDAY IS HIER

Ben jij klaar voor Black Friday 2023? Check de beste aanbiedingen nu bij JD! Shop jouw favoriete items met tot wel 50% korting. De leukste kleding, sneakers en accessoires vind je hier, dit is onze Black Friday offers.

Black Friday Offer

Het is tijd om jouw wardrobe te vullen met musthave items. Deze offer mag je niet missen, van hoodies, tracksuits en jassen tot fresh sneakers en accessoires. Met tot wel 50% korting op grote merken zoals FILA, Nike, adidas, McKenzie, Puma, Under Armour, North Face, Hoodrich en Converse

Ben jij nog op zoek naar cadeau ideeën voor jouw geliefden of wil je je eigen look upgraden? Black Friday is het perfecte moment. JD heeft de hotste items om jouw Black Friday een succes te maken. Met tot wel 50% korting op geselecteerde items, hurry up and don’t miss out. Shop hier is onze Black Friday offer:

Deals op de grootste merken ✔

Of je nu op zoek bent naar deals op je faves of je wardrobe wil upgraden, onze Black Friday deals brengen je de musthaves van een heleboel merken.

Swoosh rotatie upgraden? Van DNA geïnspireerd op het circuit tot iconen van de straat, Nike is onmisbaar in he rotatie. Met kortingen op dames-, heren- en kinderkleding is dit het moment om jezelf of die ene speciale persoon te trakteren op freshness voor minder.

Shop tot 50% korting op Nike

Obsessed met de 3-Stripes? Refresh je rotatie met head-turning deals op zowel sportkleding als de Originals-collectie. Vol met bijpassende trainingspakken, klassieke sneakers, alledaagse leggings en nog veel meer, wees er snel bij voordat ze op zijn!

Shop tot 50% korting op adidas

Op zoek naar inspiratie voor buiten tijdens de koudere maanden? The North Face is geboren op de piste en heeft nu mega kortingen. Vind alles van mountain graphic T-shirts tot de signature winterklare fleeces en puffer jacks die dit seizoen onmisbaar zijn.

Shop tot 50% korting op The North Face

Shop Dames

Shop Heren

Shop Kids

Shop Accessoires

Lees meer zoals dit

Volgende blog