jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 27/11/2023

Built to stand out: Hoe style je Dr. Martens

Dr. Martens heeft een legacy die meer dan alleen een schoen is – ze zijn een statement van individualiteit en zelfexpressie. Deze iconische laarzen, geliefd bij rebellen, kunstenaars en fashion lovers, hebben generaties lang de stijl beïnvloed en zijn een essentieel statement in elke wardrobe geworden.

Check hier hoe je deze tijdloze laarzen dit seizoen kunt combineren met je ‘fits.

Back to basics

De Thurston Chukka, een evolutie van de 101 OG icon, behoudt de legendary DM DNA, maar met minimale details voor daily wear. Afgewerkt met gele stiksels en de platte Vibe zool, comfort is key bij deze schoen.

Stijl met neutrale tinten om deze laarzen de hoofdrol te geven die ze verdienen. Een trainingspak met wijde pijpen en details met drukknopen, zodat je de zoom kunt openen en je schoenen kunt showen. Combineer met zwarte accessoires om de look af te maken, en verander een casual vibe in een Insta-waardige ‘fit.

Stepping in strong

Dit vernieuwde ontwerp tilt de Chelsea Boot naar een hoger niveau en zorgt ervoor dat je boven de rest uitsteekt. De Audrick Chelsea staat op een innovatieve tweedelige zool en het Quad platform zal je niet teleurstellen als het aankomt op het tonen van stijl.

Blijf on trend en kies voor de utility aesthetic door deze stoere baddies te combineren met losse camo cargobroeken, een cropped tee en een pet. Voeg een oversized fleecejack toe voor de ultieme mix van stijl en comfort tijdens de koudere maanden.

Casual Classics

De Dr. Martens Embury Chelsea Boot heeft een lichtgewicht constructie, wat het originele silhouet een moderne twist geeft. Waterbestendig Wyoming leer is gebouwd op een Tract buitenzool voor maximale demping en duurzaamheid, waardoor dit de perfecte schoen voor alle weersomstandigheden is.

Ga voor grungy met deze look en combineer deze laarzen met een volledig zwarte ‘fit voor een clean en minimalistische vibe. Rol de manchetten van een verwassen zwarte jeans op om de iconische gele boordstiksels in de spotlight te zetten. Om de look af te maken combineer je de Docs met een lang gevoerde zwarte trenchcoat. Zo houd je de monochrome stijl sterk en maak je je klaar om de kou te overwinnen.

Wat je vibe dit seizoen ook is, Dr. Martens zullen zeker je ‘fit upgraden. Shop onze volledige damescollectie nu online en bereid je voor op het winterweer in stijl.

Lees meer zoals dit

Volgende blog