jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 16/11/2023

BLACK FRIDAY KOMT ERAAN

Heb je het nog niet gehoord? Black Friday is er bijna en met grote deals op kleding, schoenen EN accessoires wil je dit niet missen! Maak je Black Friday wishlist ready want wij bereiden je voor met alles wat je moet weten:

Wanneer is het Black Friday? 🖤

Black Friday is oorspronkelijk begonnen in de Verenigde Staten, waar het kerstinkopenseizoen officieel begon op de vrijdag na Thanksgiving.

Inmiddels is het over de hele wereld overgenomen en maken de mega kortingen het een van de grootste winkeldagen op de kalender! En dit jaar valt Black Friday op 24 november.

Wanneer is Cyber Monday? 🤖

Cyber Monday vindt plaats op de maandag na Black Friday. Voor het eerst bedacht tijdens de feestdagen in 2005, is het snel uitgegroeid tot een van de populairste online shoppingdagen van het jaar – vandaar de naam Cyber Monday.

Wat zijn de beste deals & merken op Black Friday? 🛒

Op dit moment zijn er heel veel trendy merken bij JD, dus kijk uit naar grote kortingen op je favoriete namen. Met iconen als Nike, adidas, New Balance en The North Face, maar ook topmerken als Emporio Armani EA7, BOSS en Tommy Hilfiger, kun je dit jaar je slag slaan!

Wat zijn de beste tips voor Black Friday?

Om ervoor te zorgen dat je klaar bent om de beste deals te scoren op de populairste merken, hebben we onze toptips voor je op een rijtje gezet hoe je GROOT kunt besparen:

Download de JD App & zet notificaties AAN 📣

Hoor als eerste over ons Black Friday deals door de JD App te downloaden! En door je meldingen in te schakelen, krijg je de laatste & beste aanbiedingen deze Black Friday.

Maak een account aan/log in 📝

Zodra je de JD App hebt gedownload en je meldingen hebt ingeschakeld, klik je op ‘Meer’ en vervolgens op ‘Mijn account’ om een account aan te maken of in te loggen met je bestaande account.

Je gegevens bijwerken 🔄

Heb je al een account? Ga naar ‘Mijn account’ om je huidige adres, betaalgegevens en meer toe te voegen zodat je de Black Friday offers sneller dan ooit kunt bekijken!

Maak je verlanglijst 🎁

Heb je al een paar ‘fits op het oog? Maak je verlanglijstje voordat de sale begint, zodat je het doorbladeren van onze eindeloze aanbiedingen kunt overslaan en je favoriete deals kunt scoren zodra ze live zijn.

Heb je al onze stappen op de checklist doorlopen? Goed! Nu ben je klaar voor onze mega Black Friday Offers. Deze aanbiedingen mag je niet missen…👀

Lees meer zoals dit

Volgende blog