jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 05/06/2023

BOSS: Let your style do the talking

Het warmere weer is terug! Met de zomerplannen voor de deur heeft BOSS een heleboel premium kleding uitgebracht zodat je altijd fresh de deur uit kan. 

Wil je een beetje luxe aan je rotatie toevoegen? De nieuwste herencollectie houdt het classic met musthave essentials, clean branding en basiskleuren voor je wardrobe. 

Beter nog, het is exclusief verkrijgbaar bij JD! Voeg een special touch toe aan jouw ‘fits. 

Premium DNA 

De subtiele ontwerpen vormen de kern van het assortiment van dit seizoen, met verschillende versies van het kenmerkende BOSS merk voor een subtiele twist op T-shirts, shorts, hoodies, sweaters en joggers. 

De neutrale tinten geven je een extra boost van zelfvertrouwen en brengen heat of je nou de stad in gaat of een avondje uit, terwijl het zware katoen superzacht en duurzaam aanvoelt. 

De geribde details bij de ronde hals, zomen en manchetten maken de pasvormen de perfecte balans tussen getailleerd en relaxed. Trekkoordjes bij de capuchon en tailleband bieden comfort en zakken aan de zijkanten en voorkant bieden genoeg ruimte om je telefoon, sleutels en meer in op te bergen. 

Freshen up 

Van oversized merkopdrukken tot all over logo’s voor een statement stijl, bekijk de gloednieuwe herencollectie van BOSS bij JD. 

Lees meer zoals dit

Volgende blog