jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 06/06/2023

Zomer essentials van The North Face

De zomer komt eraan en dat betekent dat het tijd is om je wardrobe te refreshen. Van festival season tot de chille vibes van een avondje chillen met je vrienden, The North Face heeft de essentials voor al je plannen. Iemand die alles weet over tunes en outdoor-geïnspireerde kleding is AntsLive (@antslive). Wanneer hij niet op het podium of in de studio is, is AntsLive aan het chillen in Londen of op zoek naar zijn volgende reis. 

Zijn looks zijn altijd on point en hij is altijd op zoek naar een urban avontuur. Wil je meedoen? Lees hier alles over de nieuwste The North Face freshness zoals te zien op AntsLive! 

Festival season 

De zon schijnt en festivals staan op de planning. Dit is de tijd om te shinen in een fresh new fit. of je nou naar een hiphop of techno festival gaat, je wilt er niet alleen goed uitzien, je wilt er ook de hele dag comfortabel bijlopen. Vink al die vakjes aan met The North Face

Je wilt je geen zorgen hoeven maken dat je je essentials kwijtraakt als je in de zone bent en aan het dansen bent. Ga voor een crossbodytas om je ‘fit af te maken en je spullen veilig op te bergen.  

Vacay vibes 

Verlaat het land niet met een koffer die niet gevuld is met next level looks. Check de fresh damen en heren T-shirts van lichtgewicht en ademend materiaal voor maximaal comfort. 

Ga voor een strakke sportieve stijl met onze collectie cargoshorts voor dames en geef je outfit een boost met een ondersteunende sportbeha. 

Keeping it local? 

Festivals en vakanties kunnen zorgen voor een topzomer, maar een buitenavontuur is ook altijd een goed idee. 

Het is soms makkelijk om te vergeten wat er voor de deur ligt. Er zijn enorm veel mega-wandelroutes verspreid over het hele land, dus waarom zou je je niet klaarmaken om je nieuwe favoriete verborgen plekje te vinden? 

We hebben korte broeken, t-shirts en petten, zodat je optimaal van het warme weer kunt genieten. We weten dat het warme weer niet altijd van lange duur is, dus als je wilt een lichtgewicht laagje nodig hebt, we got you. 

Als het tijd is om terug te keren van je avontuur, trek dan een legging of joggingbroek aan en combineer deze met een cozy hoodie voor een relaxte look. 

Wat doe jij deze zomer? 

Wordt het een wandeling om de natuur in je op te nemen? Of denk je aan een festival? Misschien ga je er deze zomer vandoor? Waarom niet alle drie? Als dat het geval is, is dit de collectie voor jou!  

Shop vandaag nog jouw nieuwste The North Face looks bij JD! 

Lees meer zoals dit

Volgende blog