jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 20/10/2022

Building your gifting wishlist

Heb je jouw verlanglijstje nog niet aangevuld met musthave cadeaus? Welke gelegenheid je ook te wachten staat, zorg ervoor dat je verlanglijstje klaar staat.

Van verjaardags vibes tot kerstcadeau ideeën, vul je verlanglijstje met al je favoriete looks – deel het vervolgens met je vrienden en familie zodat ze precies weten waar je van houdt right now.

Heb je nog niets aan je verlanglijstje toegevoegd? Of moet je hem bijwerken met de nieuwste looks? Wij hebben het voor je geregeld! Bekijk onze stap-voor-stap gids hier:

Make your wishlist

1. Download de JD-app als je dat nog niet hebt gedaan! Voor de beste winkelervaring is de app een must have. Klik hier om de downloaden!

2. Zodra je de app hebt, ga je naar ‘Account’ en log je in met je JD-account. Heb je er nog geen? Maak een account aan!

3. Dan is het tijd om te scrollen door de leukste items! Winkel op merk, geslacht, categorie, of bekijk NEW IN als je inspiratie nodig hebt.

4. Als je iets hebt gevonden dat je wilt toevoegen aan je verlanglijstje, laat het dan wat liefde zien door op het hartje te tikken. Het item wordt dan automatisch toegevoegd aan jouw verlanglijst.

5. Blijf toevoegen! Van sportschoenen tot trainingspakken en hoodies tot accessoires – je verlanglijstje is dé plek voor al je favoriete vondsten. Vergeet niet om terug te komen en te kijken naar alle nieuwe drops, zodat je op de hoogte blijft van de nieuwste items.

Share It!

Klaar met het maken van je verlanglijstje? Time to give hints! Deel je lijstje met familie en vrienden to get the perfect gift.

Ga naar je verlanglijstje door te klikken op ‘Verlanglijstje’ in het onderste menu van de app, tik dan op ‘Deel’ bij het lijstje dat je wilt versturen. Kies naar wie jij je lijstje wilt sturen en druk op verzenden – dit kan via Whatsapp, Instagram en meer.

Waar wacht je nog op? Maak je verlanglijstje nu klaar met hulp van onze Gifting Hub

Lees meer zoals dit

Volgende blog