jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 28/11/2023

Zo style jij je UGGs dit seizoen

Nu de koudere dagen zijn begonnen is het all about staying cozy dit seizoen. En niets is meer cozy dan UGG! UGG brengt iconic, go-to winterstijl en de comfortabele laarzen en slip-on silhouetten zijn de perfecte keuze voor het nieuwe seizoen.

We werken samen met een aantal van de coolste IG-girls voor wat stylin’ inspo, zoals de Classic Ultra Mini Platform en de Tazz designs in JD-exclusieve kleuren.

Platform Picks ☁

Om je herfst-/winterlooks een icy touch te geven, hebben we twee signature UGG-stijlen in een JD-exclusieve colorway uitgebracht. We introduceren ‘Seal’ – een neutrale lichtgrijs, klaar om te combineren met felle kleuren of monochrome ‘fits.

Het Classic Ultra Platform Mini silhouet is een OG van UGG, met moderne ontwerpdetails waardoor het een must is voor je rotatie. Het iconische lage profiel en de signature UGGplush wolmix aan de binnenkant zijn perfect voor ultimate comfort. De edgy extra hoge zool maakt deze schoen helemaal af.

De Tazz is iets nieuwer en staat op het punt om je favoriete slip-on te worden om een relaxte ‘fit af te maken. De Tazz, die tussen een pantoffel en een schoen in zit, is een icoon van UGG geworden. Het plush platform brengt hoogte, terwijl de Tasman-vlecht rond de manchet voor net genoeg flair zorgt.

As seen on… 📲📸

Heb je inspiratie nodig om jouw UGGs te stylen? Wij hebben het voor je!

Onze social media-girls hebben de hotste ‘fits voor je, zodat je je UGGs kunt dragen zoals jij dat wilt.

@teganameliabarker

A winter without UGG, is not winter #feelslikeUGG #AD @JD Women @UGG®

♬ Superpower – RLY

De UGG Tazz gaat hard in Tegan’s OOTD! Gestyled met een fuzzy bontjasje en een wijde capribroek om die iconische plateauslip-ons te showen, deze staat bovenaan de lijst om zelf na te maken.

POV: je zag @tiaratnavira UGG-laarzen en beenwarmers dragen, dus kocht je UGG-laarzen en beenwarmers.

Tia laat ons zien dat korte broeken niet alleen voor de zomer zijn en houdt het het hele seizoen cozy. De combinatie van stoere camouflage en bikerjack maakt deze look extra stoer.

Breng de Scandi vibes zoals @emmajeanclarke_, met een look met lange denim rokken en biker-geïnspireerd leer voor een cute look. Het is de perfecte combinatie voor de Classic Ultra Mini Platform!

View this post on Instagram

A post shared by katie (@katiehoylee)

@katiehoylee laat ons zien hoe goed deze laarzen passen bij een paar baggy cargos. Met een street-ready feel die ideaal is voor een avondje stappen, all combos covered!

Of je nu kiest voor een losse, baggy jeans en een fresh wit T-shirt voor een ‘go-to’ feel, of een krijtstreepbroek aantrekt om te combineren met cozy gebreide kleding, wij houden van de loose-fit silhouet met de Classic Ultra Mini boots! En als het op laagjes aankomt, kun je niet fout gaan met een longline trench, terwijl een vintage-geïnspireerd jasje er altijd clean en cool uitziet 👌

Shop nu jouw favoriete paar UGGs online voordat het te laat is!

Lees meer zoals dit

Volgende blog