jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 02/02/2023

Couples ‘fits voor Valentijnsdag

Valentijnsdag staat voor de deur, deze dag is all about couple goals en we are here for it. Hoe breng jij je Valentijn het liefst door, samen op stap of cozy op de bank? Hoe dan ook, you need a ‘fit!

Ben jij benieuwd hoe jullie zijn als koppel? Check JD’s perfect picks voor jouw date night.

The classic couple

Jullie zijn allebei true romantics. Valentijnsdag betekent voor jullie twee dat je je look op een hoger niveau brengt en op stap gaat voor een date. Of jullie nu uiteten gaan of naar de nieuwste film gaan, jullie zullen het meest stylish koppel zijn…

Met classics van Emporio Armani zie je er fresh en fancy uit voor je date. Ga voor een poloshirt en combineer deze met een jeans van Levi’s voor een clean look. Of ga voor een fully HUGO look met een fresh sweater en jeans. Zo maak je hoe dan ook indruk op je date.

Maak een statement met de adidas T-shirt jurk! Met deze zwarte jurk geef je jouw Valentines ‘fit een relaxte look, upgrade de look met een paar hakken voor een dinner date of switch ze naar een paar AF1’s voor een bios date. 

Het off-duty duo

Ja, jullie houden van elkaar, maar jullie houden net zoveel van chillen. Comfortabel op de bank zitten en al je favoriete programma’s bekijken – je kunt je geen betere manier voorstellen om V-day door te brengen!

Keep it cozy met een relaxed-fit crew sweatshirt met bijpassende joggers van Nike – perfect voor een doe-het-zelf Valentijn. We love a matching moment met je partner. De Swoosh combo is even sterk als jullie relationship so it’s a match! Check de Nike collectie bij JD en verras je partner met een matching set!

Het fitness koppel

Gefocust en klaar om elke dag van het jaar te werken, jullie zijn partners in leven en fitness! Jullie profiteren van de lege sportscholen terwijl mensen op date gaan en willen allebei een Valentijnsdag training doen.

Met een Under Armour trainingspak naar de loopband klaar om er een onvergetelijke workout van te maken. Met een Dry-fit T-shirt en een korte broek om gemakkelijk te bewegen kan je de oefeningen met gemak afwisselen, terwijl je de Nike Swoosh rockt.

Klaar om te trainen in een volledige adidas ‘fit. Deze sportbeha geeft medium ondersteuning om je sportdoelen te halen, terwijl de sport leggings van Nike, adidas en Under Armour ervoor zorgen dat je met gemak kan bewegen. 

Wat je ook doet deze Valentijn, zorg ervoor dat jij en je Nr.1 #couplegoals zijn. Vind de nieuwste heren– en dames looks hier!

Lees meer zoals dit

Volgende blog