jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 07/02/2023

Galentines day

Valentines day? Eerder GALentines day! Het is bijna weer zo ver of je 14 februari nu hebt afgewacht of gevreesd, wij brengen je een kleine traktatie om de dag in stijl door te brengen!

Heb je een ‘fit nodig voor je date? Of voor een avondje op stap met de gals… we updaten je wardrobe met de cutest items. Matching tracksuits, comfy hoodies en dope sneakers. Verwen jezelf en je besties met een fresh fit. 

Pretty In Pink

Girls, wat is de musthave kleur deze maand? Ofcourse, pretty in pink is wat je nodig hebt deze valentijn. Pink Soda Sport bewijst dat actieve kleding ook op straat kan worden gedragen. Op stap met de meiden? Ga voor een matching roze hoodie en joggers voor een statement stijl, you go, girl! Netflix & Chill date met de meiden? Het thema is comfy! Check de collectie sweaters en hoodies van Nike, McKenzie en adidas bij JD en match met jouw besties!

Love Is In The Air

Romanticizing comfy looks, we love it! Uggs zijn de musthave van dit seizoen. Match ze met ons favo Pink Soda trainingspak en je bent klaar voor een cozy Valentines. Self love is in the air en dat vieren we met de perfecte Galentine! Get ready en comfy om deze dag van de liefde te besteden met jouw gal pals. Deze dames Nike Phoenix oversized hoodie en club leggings zijn het enige paar waarin we dit jaar geïnteresseerd zijn…

Go Best Friend

Iedereen houdt van een matching moment so let’s make one! Gym sets en tracksuits voor jou en je vrienden zijn het perfecte cadeau! Zo kunnen jullie samen werken aan jullie new year’s resolutions. Met de hotste merken zoals adidas, Nike en Under Armour om er op je best uit te zien in de gym en op de straat. Zijn jij en je bestie op zoek naar de perfecte jeans? Match je Levis en start jouw Valentine lookin’ good met bootylicious jeans. Tijd om jezelf te verwennen samen met je besties. Check nu de Levi’s collectie en vind jouw perfecte fit!

Treat yourself

Wil jij jezelf verwennen met een paar sneakers deze Galentine? Check deze roze Converse All Stars voor een galentines vibe en treat yourself. Zoek je een echte classic? De Air Force 1’s maken elke outfit af! Kies het paar Air Force 1’s die jou op je best laten voelen. Of dat nu een classic white one is of een paar met een kleuraccent, bij JD vind je de beste AF1’s. Deze fresh sneakers zijn met elke outfit te combineren en daarom zeker een essential in elke wardrobe.

We’re all about self care deze Valentijnsdag en we voelen ons allemaal beter wanneer je outfit on point is. Check de damescollectie bij JD en verwen jezelf met je favoriete items. It’s time to fall in love with yourself!

Lees meer zoals dit

Volgende blog