jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 14/06/2023

Court style met Jordan

Voel je de zomer vibes al? De zon schijnt en dat moet je ‘fit ook voelen! Daarom remixt Jordan zijn line-up met kenmerkend basketbal DNA in de nieuwste collectie voor dames en heren. 

Klaar voor summer cookouts, court hangouts en street linkups, check hier de gloednieuwe collectie… 

As worn by Knucks 

Voor de guys gaat de in Kilburn geboren rapper Knucks terug naar de jaren 90 in dit Flight Graphic Box T-shirt, gecombineerd met de kenmerkende Diamond Shorts die er net zo clean uitzien buiten het veld als op het veld. 

Als finishing touch viert hij de carrière van de GOAT met de Jordan 6 Rings. Deze sneakers combineren elementen van elk silhouet dat werd gedragen tijdens Jordan’s kampioensschap. Ze zitten boven een low-profile Zoom Air demping voor extra comfort. 

Knucks maakte indruk met zijn op Nas geïnspireerde debut mixtape ‘Killmatic’ en heeft zijn kleurencombo’s in check met het Jumpman T-shirt met korte mouwen en de Essential Shorts. Ze zijn ruimer voor comfort dat hij nodig heeft als hij on the go is. 

Hij brengt ook een eerbetoon aan Jordan’s tijd in Chicago met de Two Trey. Het bovenwerk is gemaakt van premium leer voor een stijl die lang meegaat en de met Air dempende zolen zijn geïnspireerd op de iconische AJ11- en AJ12-ontwerpen. 

As worn by ENNY 

In de andere hoek van Londen is rapper, zangeres en songwriter ENNY snel beroemd geworden sinds haar doorbraaksingle ‘Peng Black Girls’ in 2020. 

Met de Jersey Tank Top en Heritage Diamond Shorts laat ze alles zien wat Jordan women te bieden heeft. De bijpassende set, die trouw blijft aan de basketbaloorsprong van het merk, is gemaakt van lichtgewicht poly mesh stof voor een superzachte en ademende pasvorm. Met sportieve zomen en old-school Jordan branding, de ‘fit is afgewerkt met de legendarische Jumpman badge. 

Om haar look compleet te maken, treedt ze in de voetsporen van de Air 1 Low. Het OG-ontwerp wordt gecombineerd met het Swoosh-logo op het duurzame bovenwerk van leer. Met gewatteerde demping bij de enkel en tussenzool zijn ze de ultieme mix van stijl en comfort. 

Step it up voor de zomer 

Waar je dit seizoen ook heen wilt, level up in de nieuwste collectie van Jordan bij JD! 

Lees meer zoals dit

Volgende blog