jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 14/07/2023

De trots van het zuiden: Castore en Feyenoord Rotterdam presenteren 2023/24 Home Kit

Feyenoord Rotterdam, de iconische Nederlandse voetbalclub, heeft de krachten gebundeld met het bekende sportmerk Castore om de langverwachte 2023/24 home kit te onthullen. Deze release heeft een speciale betekenis, het is een eerbetoon aan de rijke succesgeschiedenis van de club en eert hun legacy als kampioenen en de iconische teamoverwinningen van 1924 en 1974.    

Honoring a Legacy   

Feyenoord Rotterdam heeft een opmerkelijke geschiedenis, met talloze overwinningen in binnen- en buitenland. Het nieuwe thuistenue is een eerbetoon aan hun legacy en symboliseert de trots en kracht van de club. De kit is zorgvuldig ontworpen door Castore en combineert klassieke elementen met een moderne touch. De levendige kleuren weerspiegelen de identiteit van de club en symboliseren de passie en toewijding van de spelers en fans. Het tenue is een krachtig symbool van het opmerkelijke verleden van Feyenoord en de toewijding aan topprestaties in het heden en de toekomst.  

Het komende seizoen is het 50 en jaar jaar geleden dat deze historische overwinningen werden behaald en Castore is enthousiast om deze mijlpalen samen met Feyenoord te vieren door middel van het nieuwste tenueontwerp – een herinnering aan memorabele tenues en overwinningen uit het verleden.    

Ter ere van het honderdjarig bestaan van Feyenoord is de nieuwe tenue voorzien van een streep in reliëf, als nostalgisch eerbetoon aan het originele embleem van de club.  Het shirt heeft een geborduurd embleem op de linkerborst, lasergesneden gaten onder de oksels voor optimaal ademend vermogen en een V-hals over de kraag voor een stijlvolle look. De shorts hebben een zijpand met biezen voor meer bewegingsvrijheid, terwijl de sokken zijn voorzien van een hiel- en voetbed met kussentjes voor meer comfort.  

Shop Feyenoord Home Kit 

De 2023/24 Feyenoord Home Kit is nu online en in de winkel verkrijgbaar. Support nu jouw team en shop jouw Home Kit hier bij JD! 

Lees meer zoals dit

Volgende blog