jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 18/07/2023

Get ready for 7Fest

Maak je klaar want op 22 juli is het hotste evenement van het seizoen! 7Fest, opgericht door de legendarische Nederlandse hiphopartiest Frenna, gaat helemaal los. We hebben het over mind blowing optredens, dope activiteiten en een kans voor jou om je skills te laten zien. En guess what? JD brengt zijn A-game om ervoor te zorgen dat je een onvergetelijke tijd hebt. 

JD brengt de heat met een aantal leuke activiteiten. You wanna shine bright like a diamond? Check de tooth- gem stand en get your own. Als je een sneakerhead bent, dan is dit de plek voor jou! Ga naar het sneaker customization gedeelte, waar je je sneakers kunt laten personaliseren voor een fire one-of-a-kind touch. En vergeet vooral niet naar de sneaker cleaning bar te gaan om je schoenen er de hele dag fris uit te laten zien. 

Nu 7Fest van start gaat, is het ook tijd voor een nieuwe Next Talent competitie! Is muziek jouw grootste passie en is het altijd al jouw droom geweest om je eigen single op te nemen? Dit is dé kans om jouw carrière te beginnen met behulp van een van de grootste record labels van Nederland. Check op 7Fest de Next Talent boot, naast de stand van JD. Dit is je kans om je skills te laten zien en kans the maken op een single bij 777 Records. Maar wacht, er is meer! Zelfs als je niet naar het festival kunt komen, kun je nog steeds online meedoen op TikTok. Volg @777recordlabel, duet een van Frenna’s SUMMERPACK sounds, en boem je bent in de running om de volgende big thing te worden! 

Let’s talk about de mainstage op 7Fest. Maak je klaar voor alle heat die gaat komen. Frenna, de mastermind achter 7Fest, brengt je een show die je nooit zult vergeten. En hij is niet de enige – naast hem rocken nog een aantal andere top artist het podium, zoals Yade Lauren, Lijpe, Jonna Fraser en Mula B. Bereid je voor op hun beats en geniet van de energie op 7Fest. 

Nu 7Fest voor de deur staat, is het tijd om je festival outfit te plannen. Laat je style shinen met fresh streetwear en de hotste sneakers. Check de festival edit bij JD, vind jouw perfecte ‘fit en shop met Same Day Click & Collect om jouw outfit dezelfde dag nog op te halen bij de dichtstbijzijnde store. 

JD brengt de heat en tilt de festival ervaring naar een heel nieuw niveau. Van de mind-blowin’ talent stage en JD booth tot de Next Talent competitie en toffe optredens. Verzamel je crew, zorg dat je festivaluitrusting in orde is en markeer 22 juli in je agenda, want dit wordt een fire festival! 

Volg on op instagram @jdsportsnl voor alle updates over 7Fest and Next Talent! 

Lees meer zoals dit

Volgende blog