jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 21/04/2023

Dress like a King

27 april is het weer zover: Koningsdag! De koning is jarig en we are celebrating. Feestjes, festivals, rommelmarkten en drukke straten. Wat je planning ook is één ding is zeker, jouw outfit heeft een touch of orange nodig! JD, de king of trainers, helpt jou bij het vinden van de hotste fits deze Kingsday

It’s all about orange 

Dé dresscode voor Koningsdag is eigenlijk altijd oranje geweest, de kleur van ons Nederland. Zo lang je de kleur oranje draagt zit je sowieso wel goed. Bij JD vind je de hotste oranje t-shirts van grote merken zoals: Nike, The North Face, Vans, adidas en Napapijri. Combineer deze met een joggingbroek of een fresh paar levi’s jeans. Let’s get this party started! 

Touch of orange 

Of je nu staat te dansen op een festival of naar de stad gaat voor een drankje met wat vrienden. Orange is still the way to go! Ga voor een fully oranje North Face Hoodie of T-shirt to get in that king’s day vibe. Combineer het met een joggingsbroek voor een comfy ‘fit of een paar levi’s voor een city look. Maak de outfit af met de Nike Dunk High Retro met een orange touch. Deze casual Kingsday outfit pass jij gegarandeerd de vibe check! 

Op Koningsdag zijn er de hele dag door genoeg leuke feestjes en andere evenementen te vinden! Deze feesten beginnen vaak al de avond ervoor tijdens Koningsnacht. Heb jij leuke feestjes op de planning staan? You need a fit! Ga voor een full orange look met de adidas Originals Boyfriend hoodie met een matching adidas legging zo ben je helemaal in de Koningsdag sfeer! Opzoek naar een casual look? Ga dan voor de adidas Originals boyfriend T-shirt gecombineerd met een baggy Levi’s jeans en Air Force 1’s. Met deze fit ben jij de heat of Kingsday! 

JD heeft voor iedereen de perfecte orange pick. Check nu de hele collectie en vind jouw favorieten! 

Lees meer zoals dit

Volgende blog