jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 30/04/2023

Ontdek meer met Napapijri

Of het nu het drukke stadsleven is dat je zoekt of liever ontsnapt naar je happy place, Napapijri komt met een gloednieuwe collectie die helemaal in het teken staat van het buitenleven. 

Klaar voor al je lente en zomer avonturen, check nu alle essentials in de fresh new mannen collectie

Sun ready fits voor de stad 

Van pastelblauw tot nachtblauw en van helder wit tot gedempt grijs, Napapijri heeft de essentials voor je dagelijkse fits. Of je nu de schaduw van het park opzoekt of van de zon geniet, blijf comfortabel voor al je plannen met de nieuwste T-shirts, shorts, sweatshirts en hoodies. 

Het JD-exclusieve Belk Sweatshirt en Nelk Shorts hebben naast een klassieke crewneck-kraag en verstelbare koordjes en een op de top geïnspireerde cargozak met rits voor extra comfort – perfect om je telefoon, sleutels en portemonnee in op te bergen. 

Met subtiele merkopdrukken en opvallende berggraphics in de hele collectie zorgen ze ervoor dat comfort hun topprioriteit is met superzacht katoen, terwijl geribde details de vorm ondersteunen. 

Een must voor elk seizoen 

Altijd iconisch, Napapijri’s outdoor heritage is terug te vinden in hun windjack collectie. Ze passen het klassieke anoraksilhouet aan als het weer verandert en bieden extra veelzijdigheid met een volledige ritssluiting aan de voorkant. 

De combinatie van een waterbestendig membraan met een ademende mesh voering en verstelbare zomen biedt de perfecte dekking bij stijgende en dalende temperaturen. 

Je kunt hem clean houden in het zwart of refresh je stijl met de Blue Mazarine editie. 

Voor een nog lichtere laag biedt de Arper 1/2 Zip Jacket een JD-exclusieve draai aan de klassieke pullover-anorak van Napapijri. Met een grid-achtige textuur over de waterbestendige stof, is het afgewerkt met de ruime, Napapijri-merk klepzak aan de voorkant die we zo gewend zijn van de Rainforest-serie. 

Klaar om jezelf te uiten dit seizoen? Update je rotatie en breng heat met de nieuwste herencollectie van Napapijri. 

Lees meer zoals dit

Volgende blog