jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 26/03/2024

EA7: Remember the name

Emporio Armani EA7 viert dit jaar zijn 20e verjaardag en levert al twee decennia een mix van op sport geïnspireerde stijl.

Giorgio Armani stempelt zijn DNA af op zeven sporten – vandaar de naam EA7 – en laat zo de toewijding, het teamwerk en de passie in de sportwereld zien met premium design dat opvalt.

EA7 heeft niet alleen elk kledingstuk gericht op topprestaties, maar ze hebben ook gekeken naar de trend van athleisure en dat naar een hoger niveau getild.

Check hier de nieuwe collectie voor dames en heren van dit seizoen.

Elevated in EA7

Nu het weer warmer wordt en de lucht blauw wordt, zijn shorts, shirts en vesten de way to go.

Of je nu op zoek bent naar een classic silhouet of iets sportievers, EA7 heeft voor beide soorten materialen gezorgd. Voel je luxe in lichtgewicht katoen of houd zweet op afstand met de innovatieve Natural VENTUS7-stof die je temperatuur helpt reguleren zodat je de hele dag koel blijft.

Heb je iets warmers nodig voor als de wolken binnenrollen? Premium loungewear bestaat uit joggers, trainingsbroeken en cargobroeken, terwijl sweatshirts met ronde hals en pullover hoodies je comfort nog een stapje verder brengen.

Van een geborduurde EA7-badge tot een afgeplakt logo op de afwerking, elk stuk van de nieuwste collectie is voorzien van de iconische naam.

Shop jouw stijl

Als je EA7 mist in je garderobe of je voorjaarsgarderobe een opfrisbeurt nodig heeft, dan heeft deze collectie het allemaal.

Met JD-exclusieve looks, check de nieuwe collectie voor dames en heren hier!

Lees meer zoals dit

Volgende blog