jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 15/04/2023

Nike Underwear: engineered to move

Of het nu gaat om wedstrijddagen in Manchester, reisdagen door Europa of herstelsessies thuis, Manchester City en Nederland verdediger Nathan Aké tilt zijn comfort naar een hoger niveau met Nike

Het Swoosh-merk doet nooit afstand van stijl en heeft zijn ondergoedlijn uitgebreid voor de warmere dagen.  

Dit is de basis voor Aké’s dagelijkse look en hier is alles wat je moet weten over de nieuwste Nike ondergoedcollectie

Versatile style 

De Nederlandse verdediger staat bekend om zijn diversiteit op de backline en maakt zich klaar voor de wedstrijd met de Nike ADV Boxers. Elk paar heeft een contrasterende tailleband, met Nathan in het opvallende Volt design. 

De boxers zijn gemaakt van elastische microvezelstof, die voor ten minste 75% uit gerecycled materiaal bestaat om afval en de ecologische voetafdruk te verminderen. 

De technologie stopt daar niet, want de ultra-ademende boxer zit vol met Dri-FIT ADV technologie om zweet af te voeren tijdens wedstrijden. 

De viervoudige stretch gecombineert met platte naden en brede zomen zorgen voor een comfy pasvorm waarin hij zonder afleiding kan bewegen, zodat hij optimaal kan presteren. 

Nadat de training is afgelopen en het tijd is om te relaxen, frist hij zijn look op met de nieuwste boxer- en trunkpacks. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs voor een sportieve stijl met Dri-FIT stoffen of casual met stretchy katoen voor dagelijks comfort. 

Upgrade je daily essentials en shop de nieuwste collectie Nike underwear bij JD! 

Lees meer zoals dit

Volgende blog