jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 07/04/2022

Easter treats at JD

De avonden worden langer, de zon schijnt en Pasen staat voor de deur!

Nu is de perfecte tijd om jezelf te verwennen met een gloednieuwe lente wardrobe, jouw easter hunt stopt hier want JD got you deze pasen!

New season refresh

Het is de tijd van het jaar om jezelf een beetje te verwennen, dus haal wat paas heat in huis en maak je klaar voor de zonnige lente met een fresh new ‘fit!

Berg je winterjas op en bereid je voor op de warme dagen! Onze lente collectie heeft alles wat je nodig hebt om er fresh uit te zien tijdens de zonnige maanden die gaan komen. Met kleding van grote merken als Nike, adidas Originals, The North Face en nog veel meer, hebben wij de lente style on lock!

Let’s face it, het is nog niet echt zomer, maar maak je geen zorgen! We got you, ook op de frisse dagen! We hebben layers for days om je warm en droog te houden. Met hoodies, sweatshirts, joggers en jassen ben jij on top of your layer game!

Met een uitgebreide collectie trainingskleding, heeft JD je back als het op fitness aankomt. Kies voor sportkleding die je fresh houdt, lichtgewicht laagjes die je helpen koel te blijven en sportschoenen om je doelen te bereiken! Kies uit grote sportmerken als Under Armour, Nike, adidas en PUMA voor je workout day.

Onze nieuwe collectie houdt natuurlijk rekening met de hele familie! Dus geef je kinderen ook een fresh new paaslook met t-shirts, tops en shorts van hun favoriete merken, waaronder Nike, Jordan en The North Face!

Bekijk onze nieuwste looks voor de lente hier!

We ain’t done yet! Er staat de komende maanden nog veel op de planning, dus houd onze social media @JDSportsNL en @JDWomenNL in de gaten om op de hoogte te blijven!

Lees meer zoals dit

Volgende blog