jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 08/04/2022

Premium heat met EA7

Upgrade je wardrobe this season met essentiële stijlen en geef jouw look een premium edge met Emporio Armani EA7’s nieuwste drop!

De nieuwste collectie brengt next level style voor dames en heren om je looks te upgraden. Voor relaxte vibes met een premium feeling, get your T-shirts, joggers, hoodies en sneakers, en nog veel meer nu bij JD!

Klaar voor een refresh? Check this out…

New season Style

De warmere dagen zijn eindelijk hier en EA7’s nieuwste collectie heeft precies wat je nodig hebt om dit seizoen on top of your game te zijn.

De heren collectie heeft je off-duty ‘drobe sorted. Ga tijdens de zonnige dagen voor de essentiële T-shirts en shorts, gemaakt van premium stoffen voor een everyday vibe.

Voor de dames hebben we op atletiek geïnspireerde kleding die perfect is om lekker in de zon te relaxen. De collectie bestaat uit fresh T-shirts, fietsbroeken en leggings voor een sportieve stijl en luxe comfort.

Layer up

Ook op de koudere dagen hebben wij je back! Maak je fits af met de sweats en hoodies van EA7.

Voor de heren hebben we dope pullover hoodies en klassieke crew sweatshirts om je relaxte look af te maken, met joggers in bijpassende kleuren om te matchen . Met cosy fleece en op sport geïnspireerde poly designs, kun je blijven genieten van een premium fit.

De collectie voor dames bestaat uit trainingspakken met gestroomlijnde silhouetten, met ritssluiting en pullover stijlen, maar ook hoodies en crewnecks voor een laidback feeling. Of je nou boodschappen doet, een brunch afspraakje hebt of een relaxte dag wil, EA7’s op sport geïnspireerde collectie is een musthave!

Premium sneakers

Ga voor een next level look met dope sneakers en trek een head-to-toe EA7 pak aan! In monochrome kleuren en neutrale tinten zijn EA7’s nieuwste kicks voor mannen en vrouwen de heat of the moment. Ga voor klassieke silhouetten met een sporty feeling, met materialen van premium kwaliteit en luxe details. EA7 is what you need!

Like what you see? Bekijk de volledige collectie van Emporio Armani EA7 nu online en in de winkel!

Lees meer zoals dit

Volgende blog