jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 05/04/2024

Eid Gift Guide

De festiviteiten staan op het punt te beginnen! Eid al-Fitr markeert het einde van het vasten van zonsopgang tot zonsondergang in de maand van Ramadan.

Wij zorgen ervoor dat je de perfecte cadeaus hebt om je vrienden en familie dit jaar te trakteren – inclusief al hun favoriete merken!

Onze favorieten voor hem

Of hij nu van fitness houdt of graag een fresh paar in zijn rotatie heeft, de nieuwste collectie van On Running levert revolutionaire technologie in elke hardloper. De Zwitserse techniek van het merk zorgt ervoor dat ze opvallen. Met de Cloudswift 3 of Cloudtilt haal je een top-trending design in huis.

Om te combineren met de sneakers, of als een statement look, hebben BOSS en Emporio Armani EA7 de collecties van dit seizoen volgestopt met nieuwe ontwerpen en colorways voor T-shirts, sweatshirts, jacks en meer. Ze zijn gemaakt van premium stoffen en combineren een signature stijl met comfort.

Onze favorieten voor haar

De Y2K trends zijn weer helemaal terug van weggeweest en daarom is Juicy Couture dit jaar de way to go!

Met inspiratie uit de mode van de jaren ’90, zoals pluche velours stoffen en diamanten Juicy branding, ziet de kleding er net zo fris uit, van de bank tot een brunchdate.

Beter nog, de nieuwe collectie brengt ook slippers, zodat ze in haar ultieme off-duty outfit kan stappen.

Onze favorieten voor de kids

Moet je nog voor de kleintjes shoppen? Scroll naar beneden voor cadeaus in junioren-, kinder- en babymaten van alle populaire merken.

Of het nu gaat om een Swoosh-icoon van Nike of retro-geïnspireerde kleding van Tommy Hilfiger en Lacoste, onze collectie heeft musthaves van top tot teen.

Shop jouw cadeaus! 📲

Kan je geen keuze maken? Laat ze hun eigen cadeaus uitzoeken met onze JD Gift Card. Kies de prijs die je wilt geven en ze kunnen het nieuwste van hun favoriete merken shoppen!

Streep je cadeaulijstje voor Eid al-Fitr af en vier het in stijl met onze premium collectie hier.

Lees meer zoals dit

Volgende blog