jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 08/04/2024

Lente bij JD: The Home Of Brands

Warmer weer op komst! Of de lente nu je favoriete seizoen is of niet, de langere dagen en blauwe luchten zorgen altijd voor een goed gevoel.

Wil je met nieuwe energie de lente ingaan? Dump de laagjes en leg de grote jas achterin je kast, want de nieuwste collectie zit vol nieuwe stijlen, pasvormen en colorways om je klaar te maken voor de komende maanden.

En zoals gewoonlijk zijn de grootste merken in de performance en streetwear scene aanwezig met nieuwe drops! Hieronder vind je een voorproefje van wat dit seizoen trending is. 👇

Ga mee naar buiten 🏙

Heb je stedentrips gepland? Van staycays tot vakanties, ga in stijl op ontdekkingstocht met Nike en adidas. 

De Air Max line-up is dit seizoen exclusief, met T-shirts, sweatshirts, shorts en de 95’s die alleen bij JD verkrijgbaar zijn. De Originals-collectie van adidas blijft retro, met skate-DNA in de Campus 00’s en op varsity geïnspireerde branding en geblokte panelen in sweatshirts, T-shirts en shorts.

Als je te maken krijgt met onverwacht weer – en we weten allemaal dat dat kan gebeuren nu de temperaturen veranderen – roep dan The North Face en Berghaus op voor betrouwbare buitenkleding die niet oververhit raakt. Lichtgewicht jassen en ademende T-shirts zorgen samen voor de perfecte look, met een buideltas die je over je schouder kunt dragen om je essentials in op te bergen.

Fitness Focused 💪

Voel je de laatste tijd de athleisurewear-trend?  De fietsshorts, tanktops en panty’s zijn gemaakt voor zowel de trainingen als de rustdagen en zorgen voor een strakke fit, terwijl T-shirts, shorts en topjes met kwartritsen je vrij laten bewegen.

De vochtafvoerende UA Tech stof van Under Armour doet er alles aan om je koel te houden tijdens het trainen in de zon. Het is gecombineerd met een 4-way stretch ontwerp voor een vrij gevoel tijdens het nastreven van je doelen.

Voor meer trainingskleding dit seizoen leveren Montirex en On Running een nieuwe reeks ontwerpen die passen bij je workouts.

Chill-modus: 🔛

Heb je een weekend nodig om te relaxen? Juicy Couture upgrade je off-duty look met ultrazachte veloursstof voor tops, shorts en bijpassende trainingspakken. Om elke stijl een beetje sparkle te geven, maakt het iconische diamanten merk elke ‘fit af.

Van noughties-stijl tot moderne casual wear, DAILYSZN is het nieuwste exclusieve merk bij JD.  Upgrade je daily boodschappen trip, koffiedates en filmavonden met neutrale colorways en ruime pasvormen in duurzame katoenen T-shirts, cozy sweatshirts en nog veel meer.

Shades of spring

Combineer heldere dagen en langdurige zonsondergangen met nieuwe tinten voor een fresh look. De populairste merken hebben pasteltinten toegevoegd aan de basiskleuren – we hebben het over roze, crème en groen.

Als dat jouw stijl is, of als je het graag simpel houdt met classics, kijk dan niet verder dan de volledige voorjaarscollectie bij JD dit jaar.

Lees meer zoals dit

Volgende blog