jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 18/02/2022

Exclusieve Toegang: Air Max Dawn

De Air Max Dawn, geïntroduceerd in 2022, komt nu voor het eerst naar JD Sports. Nike heeft onthuld dat de nieuwe kleuren officieel op 24.02.22 droppen voor heren en kinderen.

Als opvolger van de Air Max 2021 en de Air Max Pre-Day, is dit nieuwste model in de Air Max line-up gegarandeerd een hit. Wil jij iedereen voor zijn? Wij geven JDX leden de kans om een paar te reserveren voor de drop in onze exclusieve verloting.

Kijk snel verder!

Rooted in Retro

Volgeladen met track DNA, combineert de Air Max Dawn vintage running vibes met fresh details.

De Air Max Dawn is gemaakt van minstens 20% gerecycled materiaal op basis van gewicht. Het bovenwerk is een combinatie van synthetisch suède en andere lichtgewicht materialen. Nike Air demping zorgt dat je met een goed gevoel de dag in kunt. Het design geeft een fresh touch aan de old days met zijn lage profiel, zichtbare Air zool en retro vorm.

Met een zachte plastic hiel clip voor een stabiel gevoel en statement buitenzool met een seesaw patroon voor tractie en duurzaamheid zijn deze Air Max de musthave sneakers voor jou. Elke colorway is afgewerkt met het iconische Swoosh logo op de zijkant.

Reserveer Nu

Exclusief verkrijgbaar voor JDX leden, de online verloting geeft jou de kans om een paar te bemachtigen voor de drop. Mis het niet, meld je nu aan voor JDX!

Aanmeldingen voor JDX moeten voor 22.02.22 om 09:00 uur afgerond zijn. *Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Lees meer zoals dit

Volgende blog