jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 22/02/2022

Hoodrich heat voor 2022

Wil jij je wardrobe upgraden voor het nieuwe seizoen? Hoodrich heeft alles wat je zoekt! Street style geïnspireerde kleding voor elke gelegenheid, check it out!

Sinds 2019 verkrijgbaar bij JD Sports, Hoodrich heeft een grote impact gehad in de urban scene met zijn opvallende logos en statement pieces in elke collectie. Met zijn nieuwste drop in 2022 zijn ze terug met alle heat. Ben jij klaar voor deze dope collectie? Check nu de drop!

Music Inspo

Geïnspireerd door de passie voor streetwear fashion en muziek van de oprichter Jay Williams (@jayy_hoodrich) is Hoodrich het merk die je niet mag missen dit seizeon. Gespot bij de hotste RnB artiesten in de UK de afgelopen jaren, zo breng jij je fit naar de next level.

Nu met London’s very own Fumez The Engineer als brand ambassador. Gegarandeerd een fresh nieuwe collectie!

Van zijn studio in west London tot aan het zonnige LA, met de iconische tracksuit zit Fumez altijd goed. De Akira of de Fatal style, elke tracksuit heeft zijn unieke details. Alle items zijn gemaakt van een ultra zachte stof en klassieke cut voor premium kwaliteit en comfy feel.

Staples to Statement

Niet alleen de tracksuits van Hoodrich zijn een musthave. In de nieuwe collectie vind je de perfecte essentiele T-shirts en maak je jezelf alvast klaar voor de winter met een jack.

Fumez is met Hoodrich ready voor elke gelegenheid, of dat nou chillen is of late nights in de studio. Vind nu jouw perfecte fit!

Met het iconische Hoodricht logo, keuze uit verschillende kleuren en de signature zakken met rits. Check de hele collectie bij JD Sports en fix jouw drip!

Lees meer zoals dit

Volgende blog