jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 03/05/2023

Moederdag gift guide

Het is weer zover. Zondag 14 mei is de dag voor alle Queens: Moederdag. Moeders zijn de superheroes van hun kinderen, een voorbeeldfiguur in every way. Om je een beetje op weg te helpen hebben we een aantal van onze top picks op een rijtje gezet, zodat je je mama het perfecte cadeau kunt geven. Bespaar jezelf last minute stress en check onze Moederdagcadeau guide voor het ultieme cadeau. Thank us later…  

We hebben genoeg te bieden als het gaat om Moederdagcadeaus. Van Nike sportbh’s tot de Nike Air Max en van Pink Soda Sport leggings tot Emporio Armani sneakers.  

Fitnesskleding 

Als ze van fitness houdt, kun je niet fout gaan met nieuwe fitness- en sportkleding. Bij JD vind je de perfecte workout looks van bijvoorbeeld Pink Soda Sport of Nike. Pink Soda Sport is het ideale sportkledingmerk voor dames. Van opvallende prints en felle trendkleuren tot basic clean looks. Check de Nike sportswear collectie voor sportbh’s en leggings met een flexibele pasvorm en hun welbekende Dri-FIT tech om jouw mama fresh te houden. Ideaal voor een workout in- of outdoor. 

Loungewear she’ll love 

Moederdag is de perfecte dag voor de mama’s voor me-time. Maar deze ‘sit back and relax’-modus is alleen relaxt wanneer ze de ultieme lounge outfit draagt. Dus waarom niet een comfy hoodie, joggingbroek of beide als set cadeau geven aan jouw mams? Zo kan ze chillen in comfort en stijl. 

Laat haar de hele dag lekker loungen in een lounge set met een hoodie en joggingbroek van Nicce. Pastelkleuren zijn helemaal on trend dit seizoen. Of check de Emporio Armani look voor een meer sophisticated lounge look, speciaal voor de sophisticated mama’s. 

Twinning is winning 

Wil jouw kleintje er altijd uitzien als mama? Jij bent de inspiratie van je kind en we all know, cool mums wear cool clothes. Comfort is key in het drukke leven van een moeder. Bij JD vind je alle comfy essentials die je nodig hebt voor elke gelegenheid. Een drukke werkdag, je kind ophalen van school, een play date of boodschappen doen. You name it, we got it! 

Voor de Sneaker Queens 

Of je moeder nu obsessed is door sportschoenen of gewoon een nieuw paar nodig heeft, JD has got you covered. Onze Moederdag-collectie bevat alle styles en looks – van old-school klassiekers tot de nieuwste launches van topmerken. 

Zorg dat ze er in style bij loopt met de all time classics Nike Air Force 1 sneakers of een fresh paar Converse. Meer sneaker inspo? Check hier de sneaker collective voor dames! 

Het is tijd om alle mama’s te verwennen, check de collectie bij JD en pick your gifts now! 

Lees meer zoals dit

Volgende blog