jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 24/06/2019

Festival inspo: Oh My! Music Festival 2019

Hey festival fans! Het festivalseizoen is begonnen en wij van JD Sports zijn excited omdat het leukste urban music festival van het jaar voor de deur staat; het Oh My! Music Festival. Dit tweedaagse festival staat bekend als één van de grootste urban music festivals met verschillende muziek genres. Oh My! combineert live optredens met dj acts. Van hiphop, R&B tot dubstep en trap muziek afgewisseld met optredens van internationale artiesten en special guests.

JD Sports is dit jaar de trotse hoofdsponsor van het Oh My! Music Festival en maakt een live stream van dit muziekspektakel met interviews van alle Nederlandse artiesten, geselecteerde Internationale artiesten en vele festivalgangers. Als klap op de vuurpijl heeft JD daarom een leuke GiveAway voor jullie in petto. Meer info coming soon! Stay tuned!

Check snel hieronder de key-informatie en line-up van Oh My! Music Festival…

About Oh My! Music Festival

In 2018 ging het Oh My! Music Festival van start met grootse namen zoals French Montana en T-Pain in de line-up. Oh My! staat dit jaar opnieuw op de festival agenda en is voor het eerst op twee dagen gepland. Oh My! is niet zomaar een festival, het is een lifestyle. Of je nu fan bent van hiphop, dubstep, mainstream of een R&B addict bent, Oh My! biedt alles in één. Meer dan 80 dj’s, Internationale artiesten en locals zijn van de partij om een waanzinnig feest neer te zetten. Naast exclusieve music acts is het all about fashion. Als influencer ben je hier dan ook op het juiste adres om jouw on-trend fashion te showen. Dit game-changing festival heeft verschillende stages waar ook elektronische muziek op het programma staat.

Dit jaar staat het Oh My! Music Festival op zaterdag 29 en zondag 30 juni in het Arena Park in Amsterdam gepland. Tijdens dit tweedaagse festival is JD de officiële hoofdsponsor en brengt de JD crew het festival in beeld door middel van een JDTV live stream op Facebook en Instagram. De JD crew neemt interviews af met Nederlandse artiesten en een aantal grote Internationale sterren.

Enkele highlights uit de line-up zijn Broerderliefde, Frenna, Poke, Meek Mill, Wizkid, Lil Baby en Kuami en nog veel meer toppers. Benieuwd welke acts nog meer staan ingepland? Bekijk de line-up hier.

Festival outfit @nadiaidder
Festival ready @jeremyziessen

What’s in it for you?

Houd onze social media in de gaten voor de winactie en verdere festival updates. En geloof ons, dit wil je niet missen. Wil jij ook met een trendy look op Oh My! verschijnen? Check dan vooral onze festivalcollectie voor heren en dames en verzeker jezelf van een on-point outfit. Deze collectie biedt uiteenlopende essentials van een chunky sneaker en boyfriend t-shirt tot een cargo pants en een t-shirt dress. Zorg dat jij deze zomer festival-ready bent from head to toe.

Festival ready

Noteer 29 en 30 juni alvast in je festival agenda, want ooh my… dit festival mag je niet missen. De GiveAway is to be announced!

Lees meer zoals dit

Volgende blog