jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 02/07/2019

Step out met de adidas Originals Supercourt

Is jouw sneaker wardrobe al summer-proof? Dont worry, adidas Originals got your back! Het Supercourt silhouet is nu verkrijgbaar bij JD Sports, als onderdeel van de ‘Home of Classics’ collectie van adidas.

Nieuwsgierig geworden? Scroll snel verder en kom meer te weten over de Supercourt en de nieuwste campagne van adidas. Dit mag je absoluut niet missen.

adidas originals supercourt

Home of Classics

De nieuwste ‘Home of Classics’ campagne van adidas bestaat uit tijdloze sneakers als eerbetoon aan de iconische silhouetten. De campagne bestaat uit 10 verschillende silhouetten met zowel oldschool als hedendaagse elementen. Opnieuw krijgt een classic OG design een upgrade voor een vernieuwde present look.

De Home of Classics pack vertegenwoordigt adidas sneakers van de afgelopen 50 jaar. In de pack vind je all-white colourways van de volgende sneakers: Superstar 80s, Stan Smith, Supercourt, S.C. Premiere, Torsion Comp, A.R. Trainer, Nizza Hi RF, Continental 80, Rivalry Lo en de Supercourt RX.

adidas originals supercourt

Supercourt

De Supercourt zijn de eerste sneakers uit de Home of Classics-collectie die bij JD Sports verkrijgbaar zijn.

Verzeker jezelf nu van een ‘Home of Classics’ look en check de sneaker in zowel heren- als damesmaten. De Supercourt is verkrijgbaar in een witte, gebroken-witte, roze & grijze colourway. Welke kleur kies jij?

home of classics

De Home of Classics collectie bewijst dat achter elke sneaker een verhaal schuilt… dit maakt de kenmerkende adi trainers ICONIC. Scoor nu je favoriete colourway van de Supercourt en laat je ervaring voor zich spreken.

Bekijk de gehele Supercourt collectie bij JD Sports hier.

Lees meer zoals dit

Volgende blog