jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 06/07/2023

‘Fit check: Airport essentials

Je hebt je vlucht geboekt, je vakantiegeld gekregen en je koffer ingepakt… maar je weet niet wat je aan moet op het vliegveld? Zoek niet verder! 

Of je nu naar de andere kant van de wereld gaat of een tussenstop maakt tijdens je volgende Europese stedentrip, wij geven je wat inspiratie voor alle soorten vliegers, van het opstijgen tot het landen. 

Houd je ogen open voor een aantal van je favoriete merken hieronder.  

Comfort is Callin…  

Als je klaar bent om aan boord te gaan van een langeafstandsreis of als een onverwachte vertraging je reis in de weg staat, moet je ervoor zorgen dat je comfort de hoogste prioriteit heeft. 

Zorg voor de juiste basics met de nieuwste hoodies, sweatshirts en joggers. De combinatie van wollige stoffen, oversized pasvormen en geribde boorden voor een zacht gevoel op je huid en geven je een casual gevoel! 

Voel je de hitte op je terugreis? Ga voor zweetafvoerende stijlen met athleisure shirts en tops voor een koele en comfortabele look. 

Gemaakt om te combineren  

Stijg op in een tweedelige combo met ons assortiment co-ords en trainingspakken voor zowel dames als heren. 

Val op met felle kleuren zoals oranje, groen en geel, en ga de zon tegemoet met bijpassende shirts en shorts van Nike, adidas Originals, Hoodrich en meer. 

Wil je meer laagjes om je cozy te houden? Combineer dan een legging met een hoodie of zie er strak uit met een street-inspired trainingspak. 

Kick ‘Em Off  

Om je airport look af te maken, is demping onder je voeten een must als je onderweg bent. Het is altijd onvoorspelbaar hoe druk het op het vliegveld zal zijn, dus voor een lange dag op je voeten heb je zowel stijl als ondersteuning nodig. 

De sneakers van Nike, On Running, New Balance en PUMA zit vol met technologie die bestand is tegen zowel last-minute sprints naar je gate als lage rijen bij het inchecken. 

Als je niet van sportschoenen houdt en lekker wilt ontspannen, ga dan meteen op vakantie met de slippers en sandalen van Crocs, Lacoste en nog veel meer. Net zo gemakkelijk om aan te trekken als je je riem om hebt, zijn ze ook een perfecte aanvulling op je stijl aan het zwembad! 

Airports ready 

Nu heb je de tips voor je volgende tripje naar het vliegveld! Bereid je voor op duty-free shoppen, loungen en chillen bij het raam met onze nieuwste airport ‘fits bij JD. 

Lees meer zoals dit

Volgende blog