jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 11/07/2023

Summer holidays are callin’

De zomervakantie is begonnen! Nu de laatste schooldag achter de rug is staat de lange zomervakantie voor de kinderen voor de deur. Om hen (en jou!) klaar te stomen voor de schoolvakantie, hebben we onze checklist met kids musthaves voor al hun plannen tijdens de zomermaanden op een rijtje gezet. 

Van hoogtepunten tijdens de vakantie tot rustige dagen wanneer het weer wat minder wordt, Bij JD vind je alle essentials van de de grootste merken in onze kids collectie

Altijd actief 

De vakantie brengt zon, blauwe luchten en lange dagen. Of ze nu op zomerkamp gaan, een balletje trappen in het park of met vriendjes naar de tennisbaan gaan, wij hebben de essentiële actieve kleding om ze fresh te houden. 

Nike bereidt ze voor op het volgende avontuur met ultracoole basics met de signature Dri-FIT-technologie die zweet afvoert. Met op hardlopers geïnspireerde shirts en tops, superstretchy fietsshorts voor meisjes en losser gesneden shorts voor jongens ben je klaar voor elk avontuur. 

Wil je demping die lang meegaat? Zowel On Running als Nike geven hun energie een extra boost bij elke stap, check het nu in onze collectie kinderschoenen. 

Shop onze actieve kinderkleding

Gemaakt om te chillen 

Na een dag vol actie is het tijd om te chillen – echt waar! Onze loungewear looks geven comfort de hoogste prioriteit op off-duty dagen en zijn stijlvol als de wolken binnenrollen en de bank roept. 

Tracksuit season never sleeps, dus als ze achterover leunen, aan een filmfestijn beginnen en optimaal van de welverdiende pauze genieten, houd dan hun ‘fits in check met bijpassende trainingspakken, pluche truien en relaxte leggings. 

Voor de meisjes voegen de velours vibes en pastelkleuren van Juicy Couture throwback stijl toe aan hun outfit. Voor de jongens heeft The North Face hun outdoortechnologie naar binnen gebracht met sets met capuchons en joggers met volledige ritssluiting. 

Shop onze loungekleding voor kinderen. 

Voor in de koffer 

Het hoogtepunt van elke zomervakantie is de reis ernaartoe! Een verblijf aan de kust, een vlucht naar het favoriete vakantieresort van de familie of een gloednieuwe vakantiebestemming, waar je zomerplannen ook heen gaan, het is altijd het gesprek van de dag voordat school is gesloten. 

Het kan altijd lastig zijn om je kinderen te organiseren voor de vakantie, maar met onze zomer essentials voor kinderen hebben we een enorm aanbod tops, shorts, jurken, slippers en zwemkleding om uit te kiezen. 

Met felle kleuren, gedurfde prints en lichtgewicht stoffen, krijg je JD-exclusieve stijl van McKenzie of een dosis b-ball DNA van Jordan. 

En dan hebben we het nog niet eens over de accessoires: geef ze meer bedekking en bescherm ze tegen de zon met de nieuwste petten en bucket hats! 

Shop onze holiday collectie voor kinderen. 

Bereid ze voor 

Klaar voor de zomer? Vind hier alle nieuwste stijlen en hun favoriete merken in onze kindercollectie

Lees meer zoals dit

Volgende blog