jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 15/05/2024

For Every Beat: The North Face

Grootse zomerplannen? The North Face heeft het. Van de mix op festivals tot naar buiten gaan voor elk avontuur, het draait allemaal om new-in van The North Face.

The North Face staat bekend om haar kenmerkende technologie en outdoor-uitrusting en staat altijd voor je klaar, waar je ook naartoe gaat. Maar dit seizoen richten we ons op de unieke energie die alleen op een festival te vinden is.

Verzamel je squad en ga ervoor – het verhaal stopt nooit met The North Face.

De aankomst ⚡

Niets is te vergelijken met het gevoel van aankomen op een festival. Of je nu voor het eerst komt of een doorgewinterde pro bent, de sfeer is altijd hetzelfde. Het draait allemaal om jou en je vrienden, de last-minute voorbereidingen en de enrgie.

Maar zodra je aankomt weet je… dit is het. Het weekend waar je op hebt gewacht.

Klaar om een hele nieuwe wereld te verkennen, een deel van de wereld die alleen maar hier en nu kan bestaan, ga je het avontuur aan op de enige manier waarop je dat kunt – met The North Face.

Het basiskamp 🏕

Wat er ook gebeurt, het basiskamp is de plek waar je weer terugkomt. Een veilige ruimte waar je kunt ontspannen met je team, waar het lachen je vergaat en het geklets nooit ophoudt.

Als je helemaal uitgeput bent en even wilt bijkomen, dan is dit de plek. En je bent klaar om het morgen allemaal opnieuw te doen.

Het feest 🎪

Hier draait het allemaal om – de energie, de muziek, de vibes. Een beleving die je meeneemt naar een andere wereld, het festival is in volle gang.

De bassen schallen en je zit in de mix, danst de hele dag, omringd door je vrienden. Iedereen staat te lachen.

Terwijl de vibratie door je lichaam suist en je aantal stappen de 20.000 bereikt, is het gevoel onverslaanbaar. Daar ben je voor gekomen. Tijd om je naar de volgende set te haasten…

De ‘Fits 👌

Oké, oké, laten we even teruggaan naar het begin. Misschien wel het belangrijkste onderdeel van je festivalervaring is wat je inpakt voor het weekend.

De zomercollectie van The North Face staat vol met musthave items waarmee je het hele seizoen door kunt.

De herencollectie is gebaseerd op het legendarische outdoor heritage van het merk. Denk aan lichtgewicht layers om je te beschermen tegen het klassieke Nederlandse weer (zei iemand regen?), maar ook aan sportieve T-shirts en shorts vol technologie om je de hele dag te laten dansen.

Maak een statement met opvallende grafische tees en cargoshorts voor een look die fresh aanvoelt van het festival naar de straat.

Bij de damescollectie draait alles om er leuk EN comfortabel uitzien. Van ruime, oversized T-shirts met kenmerkende grafische prints tot slim-fit modellen en tanktops voor het warmere weer, je bent altijd gedekt.

Naast T-shirtjurken voor de makkelijkste go-to ‘fit, shop je zachte fleece en sportieve booty shorts voor comfort in de open lucht, samen met classic cargobroeken voor als je het koud hebt.

Combineer je favorieten met laarzen en een zonnebril en je bent klaar om te gaan.

For every beat 🌍🔊

Ga je zomeravonturen aan in stijl. Voor elke reis, elke ervaring, elke beat – shop nieuwe looks van The North Face bij JD.

Lees meer zoals dit

Volgende blog