jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 15/05/2024

Street bound in de ASICS GEL-NYC

Met roots in de sport staat ASICS bekend om de prestatiegerichte hardloopsilhouetten die gemaakt zijn voor de baan, de trails en het asfalt.

Maar nu de focus van schoenen verschuift naar het stadsleven, biedt de GEL-NYC het beste van twee werelden.

De GEL-NYC werd afgelopen zomer voor het eerst uitgebracht bij JD en nu, een jaar later, is de trendy trainer verkrijgbaar in twee exclusieve colorways!

When the sun hits

Plannen gemaakt in de stad? Of heb je een go-to paar nodig dat fresh blijft tijdens je woon-werkverkeer? Dan is er de GEL-NYC. Het ontwerp is geïnspireerd op de bruisende straten die stedelijke omgevingen met zich meebrengen – vandaar de naam NYC – en combineert de heritage van het merk met moderne runners.

Deze tonal kleuren zijn nu verkrijgbaar in de kleuren Grijs en Crème voor heren en zijn klaar voor de warmere maanden met een ademende mesh basis op het bovenwerk.

De golvende panelen, die refereren aan de GEL-NIMBUS 3 en GEL-MC PLUS V schoenen, combineren gestikt synthetisch leer en suède over elkaar voor extra duurzaamheid.

Ze zijn voorzien van een flexibele tong en een klassieke vetersluiting voor een gemakkelijke, aanpasbare pasvorm en zitten boven een contrasterend gereedschapssysteem afkomstig van de GEL-CUMULUS 16.

Het op prestaties gebaseerde ontwerp stopt hier niet. Een combinatie van lichtgewicht schuim en de kenmerkende GEL-technologie-inzetstukken zorgt voor demping en schokabsorptie van het allerhoogste niveau om je rit superglad te houden.

Beide paren hebben een buitenzool van gespleten rubber die grip biedt bij elke stap en zijn afgewerkt met het iconische ASCIS-logo op de tong en hiel, terwijl de op de Kobe-kust geïnspireerde golven de zijkanten raken.

Made for movement

Hoe draag jij de jouwe? Van T-shirts en shorts tot cargos en lichtgewicht jacks, ze bieden een all-round stijl die past bij elk weertype.

Of je ze nu elke dag draagt of ze bewaart voor het weekend, ga dit seizoen voor JD-exclusive met de nieuwste ASICS GEL-NYC sneakers hier.

Lees meer zoals dit

Volgende blog