jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 10/11/2023

Forever Forward: Christmas ’23

We hebben onze gloednieuwe kerst ad voor het feestseizoen 2023 gedropt! Met Central Cee, Kano, Ella Toone en het beste talent van over de hele wereld gaan we Forever Forward. Doe je mee?

Forever Forward 🟡⚫

Voor kerst ’23 werken we samen met een heleboel megatalenten om terug te blikken op onze geschiedenis en te vieren wat er nog komen gaat. Het wordt BIG.

Leading op het gebied van muziek, fashion, cultuur en creativiteit, onze groep van superstars is hier om die Forever Forward energie tot leven te brengen, terwijl ze stijl naar de voorgrond brengen.

Of het nu Central Cee is die in de winkel een fresh haul ophaalt, of Sturdy Off die zijn moves laat zien, freestylend en free-spirited, deze ad brengt een fire line-up van trendsetters en wave-makers samen. Samen met Callum Wilson, Fumez en Kano, Ants Live op zijn eigen paard (!!) en Kano die de feestdagen viert met zijn IRL-familie, zorgen we voor de authenticiteit waar het bij Forever Forward allemaal om draait.

Het tempo gaat omhoog met Joy Crookes en Nia Archives. Mar Lucas, Omar Montes en Cat Burns maken onze all-star cast compleet, met Liquid’s energieke, elektrische ‘Sweet Harmony’ tune als soundtrack voor deze speciale momenten.

Onze Forever Forward squad is gekleed in Nike, adidas, The North Face, PUMA, New Balance, Hoodrich en nog veel meer.

We steunen de jongere generatie al sinds dag één en we zijn er helemaal voor om samen met jou vooruit te gaan. Van de eerste schooldagen tot nieuwe banen, een nieuw begin en alles daartussenin.

Het is meer dan 25 jaar geleden sinds we die iconische duffle bag introduceerden. Ontworpen om de populairste kleding van de grootste merken in op te bergen, keer op keer hergebruikt voor gympakjes, een geïmproviseerde paraplu, gymspullen en wat je nog meer nodig hebt. 

Dankzij de duurzaamheid en het steeds veranderende ontwerp is de duffel de rugzak van atleten, kunstenaars, ontwerpers en alledaagse avonturiers.

Maak deel uit van de jeugdcultuur en stimuleer de volgende generatie. Vier de feestdagen op de JD-manier en sluit je aan bij de Forever Forward squad.

Houd onze socials @JDsportsnl in de gaten om op de hoogte te blijven van alles wat we deze feestdagen gepland hebben, en bekijk onze kerst ad hub om de looks op het scherm te shoppen voor de grootste kerst ooit.

Lees meer zoals dit

Volgende blog