jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 30/03/2023

Fresh on the block: Nike air max Pulse

Klaar om tot het uiterste te gaan? Maart is altijd een belangrijke maand voor Sneakerheads, om Air Max Day te vieren dropt Nike nog meer iconische Swoosh-stijlen. 

De Air Max line-up wordt voortdurend uitgebreid met de VaporMax Evo en de Air Max 90 Terrascape van vorig jaar, maar deze keer brengen ze een gloednieuw ontwerp uit… 

De Nike Air Max Pulse

In de kleuren Photon Dust en Summit White voor zowel heren als dames, zie hier waar de hype over gaat. 

Goin’ Underground 

De Air Max Pulse transformeert de gym ready Air Max 270 met een nieuwe golf van energie en haalt zijn inspiratie uit de Londense muziekscene voor een stoere, urban look en feel. 

Gebouwd met street styling in het achterhoofd, heeft het een split upper met ademend textiel boven en gestikt leer en synthetische overlays onder. 

VacuĆ¼m gesealde accenten stroomlijnen het silhouet, terwijl de voering van textiel en de gewatteerde kraag zorgen voor ultimate comfort. 

De ultra-responsieve, puntbelaste Air unit verdeelt het gewicht onder de voet naar gerichte punten en zorgt samen met de tussenzool van zacht schuim voor een verhoogde veerkracht bij elke stap. 

Voor extra duurzaamheid beschermt de voorgevormde hielclip de iconische Air-zool, terwijl de rubberen wafelzool klassieke grip biedt. 

Go your own way 

Of je nu de beats naar het podium brengt of meebeweegt met de nieuwste muziek, de Nike Air Max Pulse heeft je energie gedekt. 

Breng een on-trend utility look met een cargo broek en een klassiek crewneck sweater, verdubbel de stijl en comfort combo met een Tech Fleece trainingspak, of wees klaar voor het weekend met een jeans met rechte pijpen en een lichtgewicht jack.  

Ben jij een echte Air Max fan?! Shop de Nike Air Max Pulse hier. 

Lees meer zoals dit

Volgende blog