jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 31/03/2022

Future-Forward Comfort Met De Ozweego Knit

Het iconische Ozweego silhouet van adidas Originals is de sneaker waar je nooit genoeg van kunt krijgen. Check nu de JD exclusieve gloednieuwe drop van de Ozweego Knit. Deze wil jij gegarandeerd in jouw collectie!

De Ozweego Knit is een eye catching sneaker met een iconische stijl, geïnspireerd door de 90’s en brengt ultimate comfort. Klaar om Ozworld te betreden? Let’s take a look…

Express yourself

Een collectie ontworpen voor zelfexpressie met een gedurfde, statement stijl, de Ozweego Knit is going to take over! Het kiezen van de perfecte sneakers wordt nu een stuk makkelijker met deze drop!

De Ozweego Knit zijn verkrijgbaar in dames en herenmaten. Gemaakt met een glad en rekbaar gebreid bovenwerk voor een sok-achtig gevoel en een super gestroomlijnde look.

Deze op runners geïnspireerde sneakers hebben een veilige vetersluiting en opgestikte oogjes voor een strakke afwerking, finished met de iconische hiel puller om ze gemakkelijk aan en uit te kunnen trekken.

Ze zijn gemaakt met adidas’ driedubbele demping voor ongekend comfort. De Adiprene en Adiprene+ demping werken samen op een dikke EVA middenzool voor een Y2K-geïnspireerd gevoel en zorgen voor een superieure demping die veerkrachtig is en schokken als geen ander absorbeert.

Enter Ozworld

Waar jezelf zijn gevierd wordt en je omringd bent door onmiskenbare style, get ready to step into Ozworld.

Onze girls Maya Jama (@mayajama) en Bree Runway (@breerunway) rocken hun Ozweego Knit sneakers en showen hun iconische stijl en inspirerende individualiteit. Style ‘em up like the girls met joggers, leggings en cycle shorts voor een laidback vibe. Voeg een strakke crop top toe, of houd het chilled met oversized sweats. Hoe je ze ook draagt, deze kicks geven elke look een next level statement.

Een nieuw tijdperk van originaliteit is here. Bekijk de volledige Ozweego Knit collectie van adidas Originals nu online en in de winkel. 

Lees meer zoals dit

Volgende blog