jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 14/09/2022

Get ready for fall

Een nieuw seizoen betekent een nieuwe outfit, right? Dit is het perfecte moment om je wardrobe een upgrade te geven met al jouw fall favorites. Herfst is all about layering! Denk aan gewatteerde jacks, cozy sweatshirts, fleece hoodies en nog veel meer. Check JD’s fall essentials hier!

Fall colours

Herfst is dit jaar all about warme bruintinten, camel colours en groen tinten. Don’t miss out en vul jouw wardrobe met deze trending kleuren. Van sweaters en hoodies tot cargobroeken en tracksuits, deze kleuren zijn overal terug te zien. Start het seizoen fresh en shop jouw essentials bij JD.

Go to pants

De militaire trend maakt altijd zijn weg naar de street fashion en deze herfst komt het in de vorm van cargobroeken. Een musthave item die je aan elke stijl kunt aanpassen.

Nadat ze rond de jaren 90 hun entree maakten in de fashion scene, werden ze het icoon van de streetstyle en de rapcultuur.

Bij JD vind je cargobroeken van topmerken zoals Ellesse, Nike, adidas en Columbia in verschillende stijlen en fall kleuren. Check hier de collectie.

Zijn jeans meer jouw stijl? Met een paar old skool Levi jeans zit je altijd goed. Levi’s bouwt voort op zijn iconische heritage met de ultieme reeks retro-geïnspireerde stijlen, met een paar JD-exclusives. Pick your favourite jeans en you’re good to go this fall!

Sweater weather

Fall is here! Het perfecte moment om jouw wardrobe aan te vullen met cozy sweaters en hoodies. Comfy outfits zijn een go to tijdens koelere dagen. Wij helpen jou met het vinden van jouw perfecte fit.

Van bankhangen tot je weekend plannen, we got you covered. De fall musthaves van dit seizoen vullen je rotatie met statement sweatshirts en hoodies. Of ze nu de basis van je outfit zijn, of de main event, bij JD vind je al jouw essentials.

Van herfst groene en roze tinten tot warme bruin en beige tinten. Check onze uitgebreide damescollectie met de grootste merken zoals Nike, The North Face, Under Armour en Fila.

Combineer jouw favoriete oversized sweater of hoodie met jeans voor een casual look of kies voor een comfy legging voor een sporty style.

Get ready now

NEW IN nog niet gecheckt? Al je favoriete merken hebben nieuwe seizoens essentials gedropt in herfst ready kleurstellingen. Met merken als Nike, adidas, New Era en The North Face die musthave heat brengen, is het niet altijd makkelijk om te kiezen wat je gaat dragen.

Om je te helpen, laten wij je precies zien hoe het moet, check de damescollectie bij JD nu!

Lees meer zoals dit

Volgende blog