jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 21/09/2022

Under Armour: Step Up Your Game

Klaar om je prestaties dit seizoen te verbeteren? Under Armour is terug en werkt opnieuw samen met Aston Villa en verdediger van Engeland, Tyrone Mings.

Hier vind je wat hij draagt om hem klaar te stomen voor elke training, zodat hij in de zone komt wanneer hij het veld opgaat of de sportschool binnenstapt.

Streamlined Style

De Premier League ‘baller’ is uitgerust met all new heat van Under Armour. Gemaakt om de steeds veranderende weersomstandigheden tijdens de voetbalkalender te tackelen.

Keeping fresh in een JD-exclusieve fit, combineert hij deze Vanish Hooded Jacket en Track Pants set. Gemaakt van lichtgewicht maar duurzaam geweven polyester, heeft het jack een volledige ritssluiting en een met trekkoord verstelbare capuchon voor custom coverage, terwijl beide zijn voorzien van elastische tape bij de boorden om zijn vorm vast te houden.

De set is afgewerkt met branding op de randen en UA-logo’s op de borst en benen.

Built for Better

Bekend om zijn fysieke attributen die de verdedigingslinie domineren, is elke training in de sportschool de sleutel tot zijn herstel en vooruitgang.

Of hij nu de uitdaging van een big lift aangaat of kilometers maakt op de loopband, het nieuwste Tech 2.0 T-shirt biedt onbeperkt, zweetafvoerend comfort.

Met een klassieke ronde halslijn en raglanmouwen voor een standaard sport pasvorm, verbetert Mings zijn sessies met de levendige Rise kleur.

Hij combineert zijn kleding met de HOVR Machina 3 trainers. Uitgerust met technologie die verbinding maakt met MapMyRun, helpen deze future ready runners hem bij het volgen, analyseren en verbeteren van zijn bewegingen.

Het bovenwerk is gemaakt van technische mesh stof, met een aerodynamisch hiel ontwerp en externe TPU hiel omwikkeling voor extra ondersteuning bij elke stap. De combinatie met de voorgevormde EVA sockliner zorgt voor een goede pasvorm.

Met een responsive UA HOVR middenzool voor maximale energieteruggave en een channelled rubberen buitenzool voor stevige tractie, zijn deze trainers afgewerkt met klassieke branding.

Nieuwe trainingsuitrusting nodig? Van het veld tot de sportschool, begin je sessie in stijl met de nieuwste herencollectie van Under Armour hier!

Lees meer zoals dit

Volgende blog