jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 14/10/2022

Get your wishlist ready

Het is nooit te vroeg om aan cadeaus te denken, want voor we het weten is het Kerstmis! Bereid je voor met de leukste kleding, schoenen en accessoires voor de hele familie, of trakteer jezelf met een treat uit onze gift guide. Heb je je verlanglijstje nog niet aangevuld met je favoriete items? Welke gelegenheid je ook te wachten staat, zorg ervoor dat je verlanglijstje altijd klaar staat.

We hebben het allemaal weleens meegemaakt, je kunt niets bedenken om voor die ene speciale persoon te kopen en je laat het tot het laatste moment komen om iets te kopen. Dat is vanaf nu verleden tijd, because we got you! Van cozy sokken tot musthave sneakers. Bij JD vind je de perfecte gifts!

Voor Haar…

Girls zijn de makkelijkste personen op aarde waarvoor je iets kan shoppen….right? Nou, soms dan. Maar een ding is zeker, girls love looking cute tijdens het sporten. Check de collectie sports bras bij JD en pick a cute one (disclaimer: They are all cute). Met de hotste merken zoals Nike, Under Armour en Pink Soda sport, JD got you covered!

Wil jij jouw girl echt verwennen dit jaar? De Nike’s Air Force 1 geeft elke outfit een fresh finish en is dan ook het ideale cadeau voor elk meisje. Tijd voor een run outside? Maak de look compleet met deze 3 Pack van Nike Hairbands, een style essential voor everyday!

Voor Hem…

Essentials zijn onmisbaar in elke wardrobe, adidas is de way to go. Keep it classic met deze adidas Originals 3 Pack of Socks voor een iconic touch aan jouw look. Een musthave wardrobe staple. Match met zijn favo trainingsbroek en 3-Stripes sneakers en je bent verzekerd van een head turning look! 

Een standout style maak jij af met een New Era pet. Accessoires zijn de perfecte gift om iedereen mee blij te maken. Check de collectie New Era petten en kies de perfecte kleur om zijn everyday look een iconic twist te geven!

Waar je ook naar op zoek bent, verwen jouw geliefde(n) deze kerst en leg zijn of haar favo cadeaus onder de kerstboom. Kleding, accessoires en sport essentials.. JD Sports heeft het voor iedereen.

Voor de Sneakerheads…

Een echte sneakerhead wil tijdens kerst graag zijn fresh new sneakers showen, maar zodra ze dirty zijn is dit geen optie meer. Wat is er dan beter dan een cadeau te geven waarmee hij of zij everyday box-fresh sneakers heeft!

Onze Shoe Cleaning Wipes en Suede and Nubuck Eraser van Crep Protect zorgen ervoor dat jouw kicks er altijd on-point uitzien. Of maak ze schoon met de Crep Protect Spray; dirty stuff zal verdwijnen no matter the weather!

Is jouw wishlist nog niet compleet? Check onze collectie voor de leukste cadeaus!

Lees meer zoals dit

Volgende blog