jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 09/12/2022

Gift Guide voor hem & haar

Ben jij nog op zoek naar het perfecte cadeau voor jouw familie, vrienden en voor jezelf? We got you! Check snel al onze must-have cadeaus en shop de leukste sneakers, kleding en accessoires voor hem & haar. JD heeft voor jou de ultimate gifting hub gecreëerd, zo upgrade je deze kerst jouw gifting game.

It’s getting cold in here

Ben jij op zoek naar een cadeau voor everyday use? The cold days zijn aangebroken en dat betekent time for jackets! Dit is hét seizoen om jouw loved ones te verwennen met een nieuwe jas. Van puffer jassen tot windjacks, JD got you covered! Ga voor jassen van de beste merken zoals The North Face, Napapijri, Nike of Columbia.

Match time

Iedereen houd van een matching moment so let’s make one! Gym sets en track suits voor jou en je vrienden zijn het perfecte cadeau! Zo kunnen jullie samen werken aan jullie new year’s resolutions. Met de hotste merken zoals adidas, Nike en Under Armour om er op je best uit te zien in de gym en op de straat.

All I want for Christmas is…

Keuzestress? Air Force 1’s zijn een klassieker die nooit fout kunnen gaan! Met deze sneaker maak je iedereen blij… Familie, vrienden en ook perfect voor de kids. Is jouw gifting game strong? Kies het paar Air Force 1’s die het beste bij je loved one past. Of dat nu een classic white one is een paar met een kleuraccent, bij JD vind je de beste AF1’s. Deze fresh sneakers zijn met elke outfit te combineren en daarom zeker een essential in elke wardrobe. Wie ga jij blij maken met een paar AF1’s? Check de hele collectie bij JD…

Premium feels 

Premium heat tijdens de feestdagen? This should be on your wishlist! Sweaters en hoodies zijn altijd een goed cadeau, maak het nu extra speciaal met een luxe touch. Check onze premium merken zoals HUGO en EA7 en verwen jouw vader, broer of boyfriend met een van deze tijdloze essentials. This will make his day!

Lazy Christmas

We are all about cozy feelings deze kerst. Loungewear is onmisbaar in elke wardrobe. Of je nu gaat bankhangen na het kerstdiner of de stad in voor een kerstontbijt, loungewear is de way to go! Ga voor een matching set voor jou en je loved ones of een fresh trainingspak van topmerken zoals Nike, Puma of adidas. Check onze collectie met trainingspakken, leggings en T-shirts en pick your favourite gift!

Get inspired met onze perfecte cadeau ideeën voor dames, heren en kids. Check de gifting hub en shop cadeaus onder de €20, €50, €75 en €100!

Wil jij je eigen wishlist maken om te delen met familie en vrienden? Download de app, maak een account en favoriet al jouw producten. Zo kan je iedereen jouw wishlist doorsturen en krijg je altijd het perfecte cadeau!

Lees meer zoals dit

Volgende blog