jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 15/12/2022

Level Up In Lacoste

Upgrade je stijl voor het nieuwe seizoen met de nieuwste collectie van Lacoste! De gloednieuwe collectie houdt het laidback en heeft stapels essentials voor jouw wardrobe.

Exclusief voor de guys, met fresh kleding, maar ook court-style sneakers en accessoires. Want to see more? We got you…

Fresh Drops 

Lacoste’s nieuwste collectie heeft zijn roots in classic sportswear met een focus de courts en bevat street-ready essentials met een atletische heritage feel.

Ideaal voor off-duty dagen, met sweats om het premium te houden, zelfs wanneer je aan het chillen bent op de bank. Draag de klassieke crewneck sweaters en hoodies van cosy fleece, met bijpassende joggers voor een head-to-toe look.

Sportieve elementen zoals raglanmouwen en branded taping tillen deze items naar een hoger level, terwijl poly-trackbroeken en de hoodies met rits zorgen voor een street-ready look die is geïnspireerd op atletiek.

Ga terug naar de basics met signature tees om je essentials aan te vullen, met zachte katoenen structuren en OG-designlijnen. In het weekend kun je jouw look upgraden met poloshirts in Navy, Black en Grey tinten met opvallende branding en Lacoste’s iconische Croc-logo.

Maak de ‘Fit’ af

Lacoste stopt niet bij de kleding maar heeft ook nieuwe sneakers en accessoires. Stap in de Deviation Hybrid en Twin Serve silhouetten voor een clean look als je op stap gaat. In lijn met het White/Navy/Grey kleurenschema van de collectie zijn deze sneakers gemaakt van glad leer met stiksels en lichte demping in de gestroomlijnde middenzolen voor een street-ready gevoel.

Classic petten voegen een relaxte vibe toe aan je look, terwijl de rugzakken en crossbody tassen jouw style compleet maken.

Like what you see? Bekijk de volledige Lacoste collectie hier!

Lees meer zoals dit

Volgende blog