jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 28/03/2023

Heat it up this spring

Lente, we hebben op je gewacht! Na maanden van ijzige ochtenden, lange donkere nachten en af en toe een sneeuwstorm, gaat de temperatuur in 2023 omhoog en daarmee ook de nieuwste collectie van JD. 

Vergeet je grote winterjas en laat de beanies en handschoenen maar achterwege, want wij zijn hier to heat it up!  

Ben je er klaar voor? Om je voor te bereiden op dit seizoen, hebben we onze favoriete stijlen van de populairste merken van dit moment op een rijtje gezet. Kijk wat er deze lente trendy is bij JD.  

Bold in Bloom 

Nike, adidas, The North Face en andere merken hebben levendige kleuren toegevoegd aan hun collectie. Of het nu gaat om de full ‘fit of om opvallende branding, geef je wardrobe een colourful spring refresh met de nieuwste T-shirts, sweaters, shorts en co-ords. 

Zelfs Juicy Couture voegt levendige roze, rode en paarse tinten toe aan hun assortiment en combineert de frisse kleuren met wollige velours stoffen en hun kenmerkende diamanten logo’s. 

Basketball style 

Wanneer de zon echt schijnt, is een vest een must! We tillen de lente- en zomerstijl naar een hoger niveau met vesten, t-shirts en shorts van Jordan, Supply & Demand en New Era

Ze zijn gemaakt van lichtgewicht, ademende stoffen en gaan voor classic met de gestreepte ribbels en krijtstreeppatronen. Niet alleen dat, onze collectie bevat ook de grootste NBA styles, inclusief retroprints en player names. 

Als de temperatuur daalt en je toch de kleuren van je team wilt showen, houd dan de varsity vibes in stand met een classic bomberjack, of draag je bodywarmer over een comfortabele hoodie. 

Athleisure is on trend 

Sportieve stijl en gym-ready ‘fits zijn al een tijdje een go-to look, maar met lichtere stoffen, zweetafvoerende technologie en gestroomlijnde modellen nemen ze de scene over tijdens de warmere maanden. 

Of je nu een tijdje vrij neemt van de sportschool om lekker te chillen, of met een nieuwe routine de gym in gaat, Under Armour, Nike en On Running got you covered. 

Van hardloopshorts en t-shirts tot stretchy tights en topjes met kwart rits, wij hebben alles voor je! 

Lace up! 

Denk je dat we klaar zijn? Zeker niet! Om je lentecollectie compleet te maken, hebben we sneakers van de grootste merken in de game. 

Met alledaagse sneakers, straaticonen en JD exclusives, als de king of the streets hebben we een signature stijl voor al je plannen. 

Wat je vibe ook is, bij JD heeft de looks voor jou!  

Laat de zon maar komen! Vol met nieuwe colourways, fresh designs en opvallende stijlen. Check onze collectie met al jouw lente essentials nu bij JD! 

Lees meer zoals dit

Volgende blog