jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 23/01/2023

Ho to style: adidas Originals response CL

Het mag dan wel 2023 zijn, maar we zijn nog steeds geobsedeerd door alles wat retro is. Yep, throwback-stijl is nog steeds in… and we’re not mad about it.

Met de vintage vibes in het nieuwe jaar brengt adidas Originals ons nieuwe colorways van de Response CL. Vol met technologie voor een comfortabel gevoel, het kenmerkende 3-Stripes DNA en stapels retro details, zijn deze trainers een absolute must voor je rotatie dit seizoen. Wil je weten hoe je ze moet stylen? We’ve got you covered.

GRWM 

Check model Tara (@xtaramartin) die ons laat zien hoe je ze op allerlei manieren kunt stylen! De Response CL is er in een reeks ultra-veelzijdige kleuren, wat betekent dat je ze kunt combineren met vrijwel elke outfit. Van je favoriete denim stukken tot relaxte leggings en meer, deze sneakers zullen je go-to worden.

Als je een fan bent van kleur, hebben we de ultieme look voor je. De Varsity Crew Sweatshirt en Joggers zijn er in een dreamy, JD-exclusieve groene colorway, de ultieme match met de White Response CLs.

Het Response CL silhouet is de perfecte match met leggings! Leggings en witte sokken zijn een vibe en Tara’s look geeft een varsity gevoel. De White Tint colorway past perfect bij deze oversized sweater.

Joggers? Check. Legging? Natuurlijk. Maar hoe zit het met cargobroeken? adidas’ nieuwste icoon kan met alles gecombineerd worden. Om de retro vibes te behouden, combineren we de Response CL met de Wide Fit Cargo Pants en een sportieve Varsity Jacket.

Klaar om ze op je eigen manier te stylen? Shop adidas Originals’ Response CL collectie nu.

Lees meer zoals dit

Volgende blog