jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 26/08/2022

Festival season is still going! Wil jij kans maken op een VIP experience naar Fire Is Gold? Check this out!

De vijfde editie van Fire Is Gold zal plaatsvinden op 3 september 2022 in Antwerpen. Ben jij fan van de Nederlandse en Belgische hip hop scene? Dan is FIG het perfecte festival voor jou. Fire Is Gold is een muziekfestival en gemeenschap die positieve en open-minded mensen met elkaar connect. Bij FIG draait alles om muziek, talks, sport, fashion en het vieren van onze mooie en diverse cultuur. Deze elementen komen perfect samen tijdens één dag die het beste van de huidige lokale en internationale muziek samenbrengt.

Go VIP

The party starts with the trip. Wil jij met een VIP experience naar FIG? JD got you! Maak een foto in de FIG Spiegel in de JD store op de Kalverstraat, post het op jouw Instagram of TikTok account, gebruik de hashtag #JDxFIG en tag @jdsportsnl.

Don’t miss out! De FIG spiegel staat nu in de JD store op de Kalverstraat in Amsterdam. Post jouw foto tussen 24/08 & 01/09. Doe mee aan de winactie en maak kans op:

2x een trip naar FIG in een JD partybus met live DJ vanuit Amsterdam naar FIG in Antwerpen!

Get your festival fit

Bij een festival hoort of course een fresh new fit. Ben jij nog opzoek naar de perfecte outfit? Check onze festival hub voor al jouw essentials. 

Lees meer zoals dit

Volgende blog