jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 24/02/2022

Rooted in retro: Nike Air Max Dawn

De Air Max Dawn, die voor het eerst werd geïntroduceerd in 2021, dropt nu eindelijk bij JD!

Na de Air Max 2021 en de Air Max Pre-Day, belooft het nieuwste silhouet in de Nike Air Max line up een gegarandeerde hit te worden. Door de originele running style met een moderne touch is de Air Max Dawn de perfecte street-ready sneaker voor dit jaar.

De nieuwe drop voor heren en kinderen is beschikbaar in verschillende colourways. Check de vernieuwde styles nu online bij JD Sports en join the new era of Air.

Track-Inspired Style

Na de drop van de Nike Air Max Pre-Day in november, is er nu de Nike Air Max Dawn. De Air Max Dawn zit boordevol track-DNA en combineert vintage hardloop vibes met frisse details.

Van ’87 tot nu, de Nike Air Max line blijft geschiedenis schrijven. De nieuwste heat, de Air Max Dawn, mag je niet missen! Check ‘m nu up close!

Up Close Met De Air Max Dawn

De Air Max Dawn is gemaakt van minstens 20% gerecycled materiaal op basis van gewicht. Het bovenwerk is een combinatie van synthetisch suede en andere lichtegewicht materialen. Met de Nike Air demping kan je met een goed gevoel de dag in! Het design geeft een frisse touch aan de old days met zijn lage profiel, zichtbare Air en retro vorm.

Met een hielclip van zacht plastic voor een stabiel gevoel iedere keer dat je jouw veters aantrekt, hebben deze sneakers een opvallende buitenzool met een seesaw patroon dat tractie en duurzaamheid toevoegt aan jouw nieuwe, favoriete sneakers. Elke colourway is afgewerkt met het iconische Swoosh-logo op de zijkant.

Get ‘Em

Wil jij deze nieuwe fresh Swoosh toevoegen aan jouw Nike collectie? Check nu de Air Max Dawn voor heren en kinderen en get yourself some new kicks!

Lees meer zoals dit

Volgende blog