jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 12/11/2021

Hoodrich: Street Ready Heat

Hoodrich heeft nieuwe heat gelanceerd en ze nemen je mee naar een hoger niveau met de nieuwste release! Het urban-geïnspireerde merk komt met winterlooks, na de signature drops eerder dit jaar.

Of je nu de studio induikt zoals Fumez The Engineer, of in het weekend op pad gaat… Blijf fresh voor al je plannen met de gloednieuwe collectie.

Cosy ‘Fits

Geef je drip een premium edge met Hoodrich’s sofa-ready streetwear. Een mix van de Britse urban scene en moderne stijl… De collectie zit vol met refreshed joggingbroeken, sweaters, hoodies en trainingspakken.

De items zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, je kunt ze als setje dragen of ze afwisselen! Ze zijn gemaakt van ultrazacht katoen voor optimaal comfort, hebben geribde details en zijn voorzien van de iconische verborgen zak met rits die langs de naad loopt. Finished met Hoodrich logo’s zijn ze een must-have voor je winter ‘drobe.

Utility Inspo’

Voortbordurend op de OG-lijn, heeft Hoodrich in het oog springende bovenkleding uitgebracht om in laagjes te dragen. De OG Astro Bodywarmer maakt een statement en is geïnspireerd op het leger met zijn ongeëvenaarde design.

De bodywarmer is gemaakt van waterbestendige stof en heeft verstelbare gespen aan de zijkanten, een diagonale ritssluiting en een trechtervormige halslijn met drukknoopsluiting. Uitgerust met meerdere zakken met rits en een klep aan de voorkant, is het finished met reflecterende branding om op te vallen in het donker.

Got your eye on the range? Check dan nu de volledige Hoodrich collectie.

Lees meer zoals dit

Volgende blog