jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 16/11/2021

Net gelanceerd: Air Max Pre-Day

Klaar om je Swoosh voorraad aan te vullen?! De langverwachte Air Max Pre-Day is zojuist gelanceerd in een klassieke colourway, en brengt Nike’s signature track stijl naar een nieuw level met game-changing tech.

De zichtbare Air Max unit, die voor het eerst te zien was in ’87, heeft de sneakerwereld als een storm veroverd. De Air unit is nu een onmisbaar deel van elke Nike Air collectie. Met de nieuwste collectie is de toekomst van Air nog maar net begonnen…

Als voortzetting van de Move to Zero-campagne van het merk, is deze sneaker met een opvallend design onmisbaar voor elke sneakerhead.

Benieuwd naar meer? Lees hier alles over de gloednieuwe release…

Air Max Pre-Day banner

Een nieuw tijdperk van Nike Air

Geïnspireerd door hardlopers, gemaakt voor de straat; het nieuwste silhouet van de Air Max Pre-Day sneakers heeft een zwarte en witte colourway. Het bovenwerk is gemaakt van ten minste 20% gerecycled materiaal, van licht maar duurzaam, gerecycled polyester en synthetisch suède.

Een ultralichte schuimrubberen tussenzool zorgt voor een supersmooth ride, terwijl de legendarische zichtbare Air unit een update krijgt als nooit tevoren. De sneakers hebben een opvallende stijl en bieden ongeëvenaarde demping. Ze zijn voorzien van een buitenzool met wafelprofiel voor optimale grip, en een ton-sur-ton vetersluiting en heel pull.

Ze zijn finished met retro Nike branding op de hiel en signature Swoosh logo’s gestikt op de zijkanten.

Nike Air Max Pre-Day banner

Bereid je voor op elk stedelijk avontuur met een utility-geïnspireerd trainingspak en stealthy accessoires. Of stijl ze met een relaxed fit chino, een oversized varsity sweater en een premium puffer coat.

Klinkt goed? De sneakers vliegen gegarandeerd de deur uit, dus zorg dat je de Nike Air Max Pre-Day hebt voordat ze weg zijn!

Lees meer zoals dit

Volgende blog