jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 26/03/2022

How to style Air Max

De Nike Air Max werd voor het eerst gelanceerd in 1987 en is vandaag de dag, na 35 jaar, één van de meest iconische sneaker modellen onder sneakerheads. It’s time to celebrate, 26 maart is de officiële Air Max Dag. Om dit te vieren lichten we vijf van de laatste releases uit en laten we je zien hoe jij je JD outfit kunt combineren met Air Max!

De iconische Air Max van Nike zijn ontworpen door Tinker Hatfield (ook verantwoordelijk voor de Air Jordan). Deze dope sneakers staan natuurlijk vooral bekend om hun Air units. Deze unit, die zich aanvankelijk alleen in de hiel bevond, is nu bij sommige modellen over de gehele tussenzool verspreid. Air Max is ook een favoriet in de hiphop- en elektronische muziekwereld. Een schoenencollectie is niet compleet zonder een paar Air Max sneakers!

Vind nu jouw perfecte paar!

Hoe maak je een retro look compleet met Air Max Dawn

We beginnen met de Air Max Dawn. De Dawn is een tribute aan retro! Met 20% van hun gewicht gemaakt van gerecyclede materialen en de Air unit in de hiel, zijn deze schoenen perfect om te dragen met een retro style. Met de Nike trainingspakken die renovaties zijn van oudere ontwerpen gecombineerd met de Air Max Dawn zie jij er gegarandeerd fresh uit. All eyes on you, ben jij er klaar voor?

De beste looks voor de Air Max 95

Geïnspireerd op de erosie van de aarde door regen en de menselijke anatomie (it’s true!). De Air Max 95 is een van de meest outstanding modellen in de Air Max familie. Met het unieke design van de Air unit op zowel de hiel als de voorkant. Daarnaast voegen de details aan de zijkant en bij de veters een special touch toe. Hierdoor kun je ze dragen met een nettere look, zoals monochrome kleuren om ze nog meer te benadrukken. Believe us, zelfs als je een model als de triple black kiest, zijn deze schoenen nog steeds eye catching. De perfecte look begint bij je schoenen!

Hoe combineer je Air Max 90

Als er één collectie is die we niet konden laten lopen, dan is het wel de Air Max 90. Met de Air unit op de hiel zijn deze sneakers een van Nike’s bestsellers. Deze dope sneakers heetten eerst Air Max III en de ‘nieuwe’ naam is uiteraard geïnspireerd op het jaar waarin ze werden gelanceerd. Match de kleuren van jouw Air Max 90’s met de rest van je outfit, zo zie je er altijd on point uit. Check de Air Max 90 collectie bij JD en kies jouw favoriete kleur. 

Top outfits om de VaporMax mee te rocken

Als het gaat om het meest iconische detail van de Air Max familie, zijn de Vapormax on top of the game. De Air-unit verspreidt zich over de hele tussenzool en bereikt zo het toppunt van demping. Als je een fan bent van super sportieve looks, is dit misschien wel je beste optie. Met deze sneakers kan je alle kanten op. Combineer jouw Vapormax met een trainingspak voor een chille vibe of met een vest voor een utility look. Either way, deze sneakers zijn een must!

De perfecte outfit voor de Nike Air Max Terrascape

Last but not least hebben we de nieuwste drop! De Air Max 90 Terrascape. Deze sneakers zijn gemaakt van ten minste 20% gerecyclede materialen, de Air Max unit is zichtbaar op de hiel en nog een iconisch detail, de hielband loopt door naar de achterkant en vormt zo het Swoosh logo aan de zijkant. De Terrascape zitten vol met interessante details, dus we raden je aan om ze te dragen met meer monochrome tinten. Maak jouw sneakers het middelpunt van je outfit!

Vier deze dag de best way possible en haal jouw favoriete paar Air Max nu, bij de king of trainers.

Lees meer zoals dit

Volgende blog