jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 31/01/2023

How to style Athleisure

From working out to going out, athleisure is de go-to dit seizoen. Speciaal voor de hoodie & sweater lovers: het is ultra-trendy om van jouw comfy essentials je daily look te maken. Oversized, met of zonder zakken, met of zonder rits, zwart of gekleurd, hoodies zijn helemaal in. Onze favoriete vrouwelijke mode-iconen, zoals Hailey Bieber en Zendaya, dragen ze overal, zowel om uit te gaan als om te chillen.

Wil jij weten hoe jij je hoodies & sweaters op 5 verschillende manieren kan stylen? We’ve got you covered!

Classy touch

Sinds het begin van dit herfst-winterseizoen zien we steeds vaker lange jassen. Of het nu gaat om een lange donsjas, een parka of een trenchcoat, de hoodie past er perfect bij. Lange jassen zijn op zich al synoniem voor vrouwelijkheid en elegantie. Draag er een hoodie onder om je look een echt sportieve touch te geven. Ga voor een monochrome look met all black of kies voor een contrast tussen je hoodie en jas voor een eyecatching look.

Bomberjacks all the way

Een go-to jas waar we niet genoeg van kunnen krijgen: bomberjacks. Combineer jouw favoriete hoodies van Nike, adidas of McKenzie met een bomberjack voor een street ready look. De copped look van de bomber sluit perfect aan bij de oversized stijl van de hoodie. Upgrade je style op je off duty days met deze look.

Fanny packs are back

Ben jij een fanny pack persoon? Of je het nu leuk vindt of niet, it’s back, rechtstreeks uit de jaren 80. Deze look is zelfs te zien op de catwalks van de grootste shows en bij onze favoriete influencers. Combineer jouw hoodie met een legging voor een athleisure look en maak het af met een heuptasje van Nike, adidas of The North Face. De stad in met jouw sporty ‘fit? Finish de look met een puffer jacket en you’re good to go.

Bodywarmers

Athleisure is de grote trend dit seizoen en we are here for it. Bodywarmers zijn het perfecte item om je hoodie mee te layeren voor de cold days. Ben jij lekker op de bank aan het chillen met je trainingspak? No worries, met een bodywarmer en een paar sneakers ben je binnen no time ready om de stad in te gaan. We love a comfy athleisure look, check de collectie trainingspakken bij JD en pick your favorite!

Matching

Trainingspakken zijn een musthave voor je daily rotation. Onze favoriete modellen Hailey Bieber en Bella Hadid ownen de athleisure trend met de welbekende off duty model look. Ben jij nog op zoek naar jouw perfecte fit? New Balance’s vrouwen trainingspak sets zijn een hit dit seizoen. Het iconische merk Converse heeft ook een reeks bijpassende trainingspakken en sweatshirts gelanceerd. Maar de populairste trainingspakken van het moment zijn onmiskenbaar van adidas Originals

Is athleisure jouw go to look? Check de collectie van JD om jouw essentials aan te vullen.

Lees meer zoals dit

Volgende blog