jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 05/10/2022

Jacket season has started

Een nieuw seizoen betekent nieuwe kleding, right? De dagen worden langzaam koeler en dit is het perfecte moment om je daarop voor te bereiden. De herfst draait om layering! Refresh jouw wardrobe en maak jouw fits af met de nieuwste jassen van de beste merken zoals The North Face, Under Armour, Hoodrich of Napapijri. Check onze favoriete items uit JD’s assortiment heren- en dames jassen, get inspired en shop jouw nieuwe herfst jas snel bij JD.

Jackets for days

Iedereen heeft een staple herfst jas nodig in zijn wardrobe. Ga voor een classic zwarte kleur om elke fit te upgraden. Van trendy puffer jackets tot musthave wind jackets, we got you covered!

The North Face Nuptse 1996 jacket bezorgt je de ultieme retro look. De luchtige voering van ganzendons en waterafstotende afwerking beschermen je tijdens slecht weer. Deze stoere jas komt met klittenband verstelbare boorden plus een elastische trekkoord bij de zoom voor een perfect fit. Je key-items kun je kwijt in de binnenzak met rits of zijzakken..

Layer Up, Step Out

Wind jackets zijn de way to go dit seizoen en we are here for it! JD brings fall vibes met wind jackets in beige en groen tinten.

Napapijri mist nooit als het gaat om outdoor stijl en hun iconische ½ rits jas is het bewijs. Dit is een essentiële laag voor je rotatie, of je nu de bergtoppen beklimt of door de stad loopt.

Comfy outfits zijn een go-to tijdens koelere dagen, combineer je wind jacket met een joggingbroek voor de lazy days of ga voor een paar levi’s jeans en witte sneakers om je look te upgraden.

Check ons assortiment heren jassen hier en vind jouw nieuwe favoriete jas!

It’s puffer time

Herfst betekent dat je jas het middelpunt van je outfit is. JD heeft de hotste jassen om jouw collectie af te maken. Onze favoriet: Puffer jackets! Een musthave in elke wardrobe. Op koude dagen kun je je outdoorstyle verbeteren met de jassencollectie van JD. Puffer jackets in herfst kleuren van top merken zoals The North Face, Nike en Ellesse.

Preparing for the cold days

De jaren ’90 windbreakers maken de laatste jaren een comeback. Voor de warmere herfstdagen is een wind jacket dé musthave om je outfit af te maken. Met deze jas ben je ready voor elke gelegenheid. Of je nou gaat hardlopen of de stad gaat verkennen, met een wind jacket zie je er altijd fresh uit. Check het assortiment wind jackets bij JD en pick your favorite!

Combineer jouw favoriete wind jacket met jeans voor een casual look of kies voor een comfy legging voor een sporty style.

Bekijk onze dames jassen assortiment hier en blijf de komende maanden lekker warm!

Lees meer zoals dit

Volgende blog