jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 06/10/2022

Throw It Back With adidas Original

Retro is in dit jaar! Om deze old-school trend te vieren is adidas Originals in de archieven gedoken om felle kleuren, klassieke pasvormen en vintage branding samen te brengen in de nieuwste adicolor ‘70s collectie.

De op details gerichte collectie, voor heren en dames, neemt op de jaren ’70 geïnspireerde kleding en refresht het met een levendige, 21ste-eeuwse vibe. Like the sound of it? Krijg de inside scoop hier…

For the guys

Dropping all over style met een reeks T-shirts om je dagelijkse rotatie te dekken. Het Vintage Cali T-shirt is geïnspireerd op retro voetbalshirts en is gemaakt van een mix van katoen en gerecycled polyester voor een duurzame look. Met het iconische 3-Stripes logo op de schouders en geribde details bij de kraag als finishing touch.

Voor extra heat op koelere dagen brengt het rugby T-shirt met lange mouwen het sportieve silhouet naar een nieuw niveau met een Tonal Trefoil monogram print en een V-hals met omgeslagen kraag. Afgewerkt met dikke manchetten en de 3-Stripes op de mouwen.

Als je op zoek bent naar een meer klassieke, minder sportieve vibe, brengt het Large Trefoil T-shirt retro in je dagelijkse essentials. In Rich Purple en Super Pop designs, biedt het cosy French terry katoen een relaxte, losse pasvorm, terwijl de geribde crewneck de vorm vasthoudt. Finished met een oversized Trefoil-logo op de borst.

De Track Pants en Track Top zijn gebaseerd op het iconische trainingspak van Beckenbauer en vormen een echte jaren ’70 combinatie.

Het pak heeft een tapered design voor een gestroomlijnde pasvorm en is gemaakt van superzachte stof voor ultiem comfort. De top is infused met de sportieve heritage van het merk en heeft een volledige rits aan de voorkant en een funnel hals. De broek heeft een elastische tailleband en een trekkoordsluiting voor een strakke look. Afgewerkt met spiraalritsen en een suède Trefoil voor een luxe edge. Combineer ze met elkaar of wissel de kleuren af.

For the girls

De fresh new damescollectie biedt een relaxte stijl starting off met het Oversized T-shirt! De ultrazachte nylon crêpe stof houdt je comfortabel en de verlaagde schouders, licht afgesneden boord en contrasterende geribde boorden zorgen voor een ruime pasvorm.

Als het tijd is om naar buiten te gaan en er laagjes nodig zijn, trek dan het bijpassende sweatshirt aan. In een Super Pop-colorway met groene accenten. De Franse terry katoen en de grove boorden bieden een zacht gevoel als geen ander.

Not done yet, adidas heeft ook wat outerwear uitgebracht om je de komende maanden fresh te houden. Het gewatteerde velvet vest is de perfecte tussenstop wanneer de temperaturen dalen. Hij is gemaakt van pluche fluweel en heeft met koord verstelbare boorden om de kou buiten te houden.

Als het ernaar uitziet dat het gaat regenen, val dan op tussen de menigte met dit windjack voor dames. Hij heeft een capuchon met trekkoord voor optimale bescherming, contrasterende mouwen en een opvallende Trefoil-badge op de borst.

Of het nu een bankdag is, of je de stad ingaat, adidas heeft beide covered. De regular-fit Joggers hebben een trekkoord in de tailleband voor easy layering.

De flared leggings combineren retro-inspiratie met een moderne twist. Variërend van een Collegiate Royal en Bold Gold-kleurstelling tot de opvallende Scarlet-tint, brengt deze stretchy fluwelen broek de signature bell-bottom ontwerpen van vroeger terug. De high waist en de losse pijpen zorgen voor een flatterend, nauwsluitende look en een disco-fever vibe.

Accessorize your style

Maak je fit af met een Baseball Cap met monogram print voor een complete Trefoil vibe, of combineer je 3-Stripes met onze klassieke Gazelles. Deze legendary collectie wordt gedropt in verschillende colorways om je rotatie aan te vullen, check de collectie hier!

Ready to switch it up, jaren ’70 stijl? Refresh je wardrobe met de nieuwste adicolor collectie nu!

Lees meer zoals dit

Volgende blog