jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 03/02/2021

JD in the House

We zitten nog steeds in lockdown en voorlopig blijft dat ook nog zo… Om het een klein beetje leuker te maken presenteren we ‘JD in the House’. Wij zorgen voor een hele lading content zodat jij je thuis blijft vermaken. Check it out!

Bezig blijven tijdens de lockdown? We’ve got you covered. Van Motivation Monday tot Spotify-lijsten van DJ’s… Wij zorgen voor de leukste content op je scherm. Verwacht bekende gezichten en heel veel good vibes!

MAANDAG

Op de maandagen staat het account van JD Women in het teken van motivatie met Motivation Monday. Check de feed voor je wekelijkse dosis fitness en health inspiratie. Want in deze gekke tijden is het nóg belangrijker om fit te blijven en ook aan je mentale gezondheid te werken. Wat motiveert jou en hoe blijf je positief in deze lockdown?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by jdwomenNL (@jdwomennl)

DINSDAG

Op de dinsdagen check je de stories van JD Sports NL  en JD Sports BE. In ‘This or that’ kies jij je favoriet! Of ’t nu gaat om influencers zoals Maan en Tabitha of over de lekkerste snacks… Wij zijn benieuwd naar jouw favourites!

WOENSDAG

Woendags gaan we voor wat Wednesday Wisdom en daarvoor check je het account van JD Women. Ook hier kies je ‘This or that’. Maak keuzes over producten, muziek, sport, games en lifestyle!

DONDERDAG

Donderdag staat in het teken van Thursday Feels… Tune in op het account van JD Sports NL en JD Sports BE en check de playlists, gemaakt door Nederlandse en Belgische DJ’s! Kom alvast een beetje in de weekendsferen met deze tunes.

Volg dus @jdsportsnl, @jdsportbe en @jdwomennl, blijf op de hoogte en laat je entertainen door JD Sports! Doe je mee? #JDInTheHouse

DON’T MISS OUT! Op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers, exclusieve producten, winacties en meer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Volg ons ook op @JDsportsNL en @JDwomenNL en deel je stijl met #JDlooks <3 

Lees meer zoals dit

Volgende blog