jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD SPORTS | 05/02/2021

Just launched: Jordan PSG 2020-21 vierde tenue

Het vervolg op het derde Bordeaux tenue, die afgelopen zomer werd onthuld, heeft Jordan zojuist Paris Saint Germain’s vierde tenue gelanceerd! Dat klopt, de Parisians hebben weer samengewerkt met Jordan voor een nieuwe dosis hot stuff.

Naast een hele lading trainingskleding en lifestyle essentials, wil je de nieuwste Jordan x PSG dropping niet missen. Scroll snel verder en check it out!

Jordan x PSG vierde tenue

Geïnspireerd op de Air Jordan III

In plaats van de retro thuis- en uitshirts waarin PSG dit seizoen heeft gespeeld, heeft het vierde tenue een moderne, onmisbare look. Het shirt is uitgevoerd in Hyper Pink, Psychic Purple en Black en is geïnspireerd op Jordan’s legendarische Air Jordan III met de beroemde olifantenprint.

Het shirt introduceert nieuwe designs en ruilt een ronde- en V-halslijn in voor een Jordan Point of View halslijn die knipoogt naar de iconische diamond short. Het shirt heeft korte mouwen en is, zoals altijd, finished met het legendarische Paris Saint Germain-logo en Jordan Jumpman-logo aan de voorkant.

Jordan x PSG

Jordan stopt niet bij een nieuw tenue, maar heeft ook bijpassende trainingskleding uitgebracht, zodat je je skills kunt verbeteren terwijl je jouw team support. Met trainingsshirts, trainingspakken, joggingbroeken en meer, bevat de Jordan x PSG Fourth Tenue collectie alle essentials voor op het veld en kun je trainen net als de profs.

Op rustdagen kies je voor de nieuwste PSG off-duty looks. Met rustdag ‘fits voor mannen en kinderen, kun je hoodies, T-shirts en zelfs accessoires verwachten die Les Parisiens vertegenwoordigen.

Wil jij al het nieuws als eerst? Check de PSG x Jordan collectie en pre-order de nieuwste vierde tenues, trainingskleding en meer.

DON’T MISS OUT! Op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers, exclusieve producten, winacties en meer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Volg ons ook op @JDsportsNL en @JDwomenNL en deel je stijl met #JDlooks <3 

Lees meer zoals dit

Volgende blog