jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 09/11/2022

JD King Of The Game: Play To Win

Heb je het nog niet gehoord? Onze ‘King of the Game’ kerstadvertentie voor 2022 is officieel live! Met onze guy Chunkz, samen met Central Cee, Virgil van Dijk, Ella Toone en nog veel meer grote namen uit de muziek, sport, entertainment en meer. Stap deze kerst in de ultieme JD arcade met onze advertentie. Wanna see it? Check onze 2022 Kerst Ad hier. 

Om de lancering van de advertentie te vieren, willen we dat jij ook meedoet met de games. That’s right, we hebben zojuist onze geheel nieuwe in-app game gelanceerd! Wil jij kans maken op een giftcard t.w.v. €1000? Bekijk nu de ‘King of the Game’ in de JD app en laat ons jouw skills zien om te winnen.

How to play

Ons gloednieuwe spel is exclusief beschikbaar in de JD app. Heb je hem nog niet?

Download de app hier. 

Klaar om je plek als King of the Game op te eisen? Het doel van het spel is om je door de levels heen te werken door alle vijanden op het veld neer te schieten.

Laat ons je skills zien en stuur je score naar het scorebord om kans te maken op een JD gift card t.w.v. €1000! That’s not all, misschien gooien we er nog wel een kleine JD traktatie in terwijl je de levels doorloopt.

Got what it takes? Ga NU naar de JD app om te spelen!

Algemene voorwaarden zijn van toepassing. De winnaar wordt willekeurig gekozen uit alle deelnemers die hun score inzenden.

Lees meer zoals dit

Volgende blog